anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am furat unchiului meu 50 lei
Ce ii pot zice ca sa imi rascumpar greseala?
Cum imi pot spala rusinea fata de ai mei?
Chiar nu stiu va rog ajutati-ma?

Dau funda sad

Răspuns Câştigător
| AnarchyUK a răspuns:

Așa cum utilizatorul de deasupra mea a spus, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată.
O astfel de faptă nu se va uita ușor: spune-i doar că-ți pare rău și întreabă-l chiar pe el dacă e ceva ce poți face.
Sau ai putea să iei banii de alocație și să-i dai lui. Cu alte cuvinte, să strângi cincizeci de lei și să-i înapoiezi. Și, bineînțeles, data viitoare să nu se mai întâmple.

4 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| princess004 a răspuns:

Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, deci.

| Andrei123233 a răspuns (pentru princess004):

Ce sa ii spun ca stie ca eu i-am luat cum sa fac ce sa-i ii zic nu stiu te rog spune-mi un sfat care sa ma ajute

| princess004 a răspuns:

Spune-i ca in acel moment nu ti-ai dat seama ce faci insa acum realizezi ca a fost o mare greseala. Dar acum ai invatat din greseli si iti pare rau pentru ce ai facut. Incearca sa ii faci sa isi recapete increderea in tine.