| LittleRose a întrebat:

Am gasit anul trecut un ac de cusut infipt in tapiteria scaunului. De curand am gasit un ac de brosa ascuns foarte bine in cutia mea cu bijuterii iar pe covorul din sufragerie am gasit fecale, in conditiile in care nu mai primisem vizite de doua saptamani iar cu cateva ore inainte covorul era perfect curat.Mama mea are un prieten din mediul rural. Satenii spun despre mama acestuia ca se ocupa cu farmece.Eu sunt o fata apreciata si foarte des complimentata. De la un timp toti prietenii s-au departat de mine, nu mi-am putut gasi un iubit, in conditiile in care nu sunt urata. Mama mea se purta frumos cu mine, acum fara motiv ma jigneste si imi vorbeste pe un ton rastit. Acum cateva luni stateam excelent cu banii, acum au aparut probleme incat abia abia ne ajung... Ce credeti ca poate fi? Va multumesc anticipat!

15 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Farmecele nu se prind de cei care nu cred in ele.De cele mai multe ori ies pe dos, adica persoana vizata isi amplifica succesul.Nu crede in prostii vrajitoresti si iti vei dobandi linistea.

| yekto a răspuns:

Daca u zici ca sunt vraji cu siguranta sunt vraji. daca tu ai sa zici ca esti "cascata" ca ai scapat/ pus acele alea acolo sai ca ai calcat in caca pe afara atunci asa esti. daca arunci acele alea si multumsti (lui Dumnezeu sau cui vrei tu) ca nu te-ai intepat si stergi covorul sa nu imprasii mizeria (bine ca n-ai calcat in el sa-limrastii) atunci esti ok.
it's up to u - depinde de tinewinking
ce alegi?

| LittleRose explică:

Sa nu mai zic ca nu era cazul sa ma jignesti. Sau sa zic? happy Eu am povestit despre aparitia acelor ciudatenii subit in casa... Imi poti oferi o explicatie in vederea sustinerii argumentului tau?

| zurick a răspuns:

In viata nu avem doar bucurii.Nu crezi ca subconstientul tau incearca sa gaseasca o scuza unei situatii din viata ta care nu este roz?

| Dismally a răspuns:

Nu, daca ai gasit doar doua ace si niste fecale nu ai de ce sa-ti faci griji, exista o explicatie pentru acestea. Farmecele implica alte lucruri, alte materiale.

| Duucu a răspuns:

Autosugestie... tu crezi că ai fost blestemată de vreo vrăjitoare și că viața îți merge prost acum. Dacă continui mult să crezi asta, mai rău vei face.Să nu-ți mai zic și că ești o idioată că îți vin așa scenarii în minte.MAGIA NU EXISTĂ!

| mgtow a răspuns (pentru Duucu):

E felul ei de a gandi, daca gandeste la rele nu are parte de chestii bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu crezi nu ti se intampla. Dar tu ai o idee fixa si asociezi lucrurile care ti se intampla cu tampeniile astea. Deja ti-a intrat in subconstient si nu este bine. Vorbeste cu un psiholog.
Cum de oamenilor sceptici nu li se intampla asa ceva. Este imposibil. Trebuie sa iti intre asta in cap ca farmecele nu exista. Sunt tampenii. Eu am fost amenintat de unu' acum 2 zile ca vorbeste cu un ocultist din Germania sa ma aranjeze. Dar nu cred in asa ceva nu o sa mi se intample. Sunt prostii care au scopul sa te sperie si sa iti distruga increderea in sine si subconstientul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

App si aia cu "nu mi-am putut gasi un prieten" e vrajeala ca m-am uitat peste alte intrebari de ale tale si vad ca duci o viata amoroasa destul de activa. Cred ca doar vrei sa iti bati joc de noi dar nu mergewinking

| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Poate fi si asta dar sa stii ca daca nu le dai importanta si nu crezi in ele, nu se adeveresc. Pot fii, insa simple coincidente..sau nu, depinde! Vezi cum merg lucrurile si daca continua asa, mergi la un psiholog ceva, vezi tuwinking
Bafta multa :*

| piticelm a răspuns:

Nu vreau sa te sperii dar astea sunt farmece facute.Du-te la cineva sa te dezlege si vorbesc foarte serios, am avut si eu un caz in familie cu argintul si ajunsese sa se franjureze efectiv happy Noroc iti urez si daca vei crede in ce trebuie totul va fi bine.Numai sta asa!

| PulbereDeStea a răspuns:

Scurt si la subiect: Du-te la preot.

| vrabiuta a răspuns:

Nu nu au nici-o legatur e doar mintea ta obosita si nu intelege ca anumite lucruri pe care le faci pot fii gresite ir cu banii stai calma e doar criza in toata tara nu esti doar tu afectata toti suntem la fel pentru ati rez problema du-te si vb cu un prot si cu un psiholog ei vor reusi sa dezlege misterele ce te inconjoara funda plizz

| SoulOnFire a răspuns:

Poate fi si asta, dar daca nu crezi in ele nu cred ca au efect. Relaxeaza-te si ocupa-ti timpul cu lucruri frumoase.