Nu o condamna. A fost alegerea ei. Dacă tu ai fi în situaţia ei, nu ai vrea să fi condamnată de propria fiică, nu?
Şi în fond, are şi ea o viaţă, a avut, şi a făcut ce a crezut că e mai bine.
Gândeşte-te că poate, Doamne fereşte, acel copil ar fi avut de suferit dacă se năştea. Gândeşte-te că poate a fost mai bine şi pentru el, şi pentru mama ta, să nu se nască. Oare nu a fost corectă decizia mamei tale atunci de a avorta?
Asteapta intii sa vezi cite avorturi o sa faci tu in viata si apoi poti sa te hotarasti daca trebuie s-o condamni pe mama ta.
Buna.
Ce a facut mama ta este gresit, este un pacat, care il va plati in viata de apoi.Acei copii care nu s-au nascut aveau si ei un suflte.Fiecare om are dreptul la viata.
Dumnezeu a lasat porunca ca nu avem voie sa ucidem.
Daca se intampla sa ramai insarcinata nu mergi si faci avort, si nasti copilul si il cresti, nu renunti la el, pentru ca tu ii esti mama.
Nu poti sa ii inchei viata atat de repede, nici macar nu a inceput-o.
Mamele care fac avorturi sau renunta sau isi abandoneaza copiii sunt mame iresponsabile din pacate.
El fac asta pentru ca nu au nevoie de saracii copiii.
Tu nu ai dreptul sa o judeci pe mama ta, iti este mama, ori cat de rea sau buna ar fi ea.
Tu esti sange din sangele ei, daca ea nu ar fi existat nici tu nu ai fi existat.
Pe viitor ar trebui sa iei invatatura de minte.Cand vei fi mare si daca se va intampla sa fii in situatia mamei tale, sa nu fugi de soarta, trebuie sa iti asumi responsabilitatile!
Nu o condamna. asa a fost sa fie. tu trebuie sa fii alaturi de mama ta si sa-i zici toate problemele tale, asa nu vei face tu greseli.
Copilul care este avortat nu are vina toti copii au dreptul la viata chiar daca au si probleme de sanatate. De ce parintii tai nu au folosit o metoda de contraceptie ca exista si atunci prezervativul cea mai simpla metoda? Parintii tai sunt singurii vinovati pentru cele 2 avorturi.
Nu stiu ce sa zic ca nu sunt in pielea mamei talei, dar eu sunt impotriva avorturilor. La mine a fost tocmai invers.Mama s-a chinuit ani de zile sa ma aiba, apoi a mai ramas gravida odata si a murit bebelusul
Nu. sa te bucuri si sa multumesti cerului si lui Dumnezeu pentru darul asta VIATA.si sa nu condamni fiindca nu este usor sa treci prin asa ceva. sper sa nu ajungi vreo data sa faci asa ceva.sa te feresti cat poti mai ales tu ca femeie.ca e greu.stii ce inseamna sa ti se faca dor de copii ce nu i-ai vazut niciodata? sa fii alaturi de mama ta, si sa o intelegi fiindca ea saraca chiar nu a putut face altfel chiar daca si-ar fi dorit. poate ca Dumnezeu iarta m, ai mult decat putem noi gresi.fiindca noi insine ca adu; lti ne vine greu sa ne iertam, dupa cate greseli facem.si eu? nu este nici o scoala care sa te invete sa fii parinte.asta invata fistecare pe propria piele.si in functie de rezultate, judeca; Doamne oare unde am gresit? sau; Doamne iti multumesc ca ai grija de noi.
Va multumesc frumos pentru toate raspunsurile:X:*nu credeam ca o sa gasesc oameni care sa ma ajute:X:*va multumesc anticipat tuturor
anonim_4396 întreabă: