| alexutza20 a întrebat:

Am gasit un pui de catelus mic, dragalas, si scump. Iar cum mama nu are suflet nu ma lasa sa il iau in casa... daca l-ati fi vazut cum se suia pe picioarele mele sa il iau in brate ca ii era frig si cand plecam de langa el plangea dupa mine. Tata ma lasa dar ea... ziceti-mi cum sa fac sa pot sa il iau in casa, doar eu am doua locuinte o garsoniera in care locuim si un apartament pe care sa il renovam si doar acolo il tineam.

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu este vorba de suflet aici, poate mama ta constientizeaza ca un catelus nu poate creste la bloc.La curte este alceva, in plus si el se simte in largul lui.Ai grija de el, hraneste-l si poti discuta o posibilitate de a-l duce la tara, la bunici pentru a te bucura de el!

| Anca a răspuns:

Depinde f mult despre ce rasa e vorba. Daca e vorba despre un caine de talie mare, e de inteles ca nu il vrea in apartament.
Mama ta poate ia in calcul si faptul ca nu esti suficient de responsabila pentru aºl ingriji.
Sper ca tu iei in calcul ca un pui ca caine atunci cand e mic face caca si pipi in casa, roade tot ce prinde de la covoare la mobila.
Ca sa iti convingi mama va trebui sa dai dovada de multa responsabilitate pentru ca un catel nu il ai doar atunci cand vrei sa smotocesti pe cineva, ci participi si la ingrijirea si dresajul lui.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu are importanta unde il ti... ai grija de el si iubestel cat mai mult. E si el un mic sufletel

mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este sa incerci sa o convingi pe mama ta sa te lase sa iei catelul in casa si sa o asiguri ca vei avea tu grija de el, daca iti vei asuma aceste responsabilitati cu siguranta o vei indupleca sa te lase.Multa bafta si putere de convingere asupra mamei tale.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Scumpa daca va vedea ca ai grija de el ca te ocupi de el va vedea ca esti foarte atasata de el si nu cred ca va mai da inapoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l acolo unde vor parintii tai dar ai grije sa aiba tot confortul happy intre timp creeaza o strategie, vezi cam cum ar fi de acord ai tai sa il aduci? sa fie curat, sa ai grije de el, asta este esential, ia-ti angajamentul ca o sa ai grije sa-l scoti dimineata seara, si o sa te ocupi de mancarica lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu e sa vb cu tatal tau sa o confinga sa te lase sa il iei, spune-i ca si el e suflet mic si ca promiti ca numai tu o sa ai grija de el.Si inca cv, succes.alin id:dildo_dildo2002

| vilmaristul a răspuns:

Mama are suflet, dar se gandeste la ea:ca tot pe capul ei va cadea
ingrijirea lui; sa nu spui nu ca eu sunt stan patitul:vrem pesti, am luat acvariu cu instalatie cu tot dichisul, doua saptamani au fost interesate si apoi.
cu catelul la fel, dar intamplarea face ca mie imi plac cateii(chiar dc pana acum 10 ani, nu concepeam sa il tin in casa)
educat si ingrijit cum trebuie este cel care iti ofera neconditionat dragostea lui
incearca sa i spui mamei ca el va fi numai in grija ta(dar sa te tii de cuvant)
se va obisnui si il va indragi, asa incat te va ajuta cu el.