anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ghinioane si greseli, cum fac sa mi-le repar?

11 răspunsuri:
| xt9000 a răspuns:

Cu greserile trebuie sa fi doar mai atent si sa nu te grabesti, si doar ti se pare ca ai ghinioane, toata lumea are probleme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gaseste-ti un duhovnic bun, spovedeste-te regulat si daca ti se da dezlegare, impartaseste-te. Tine posturile si roaga-te.

| cryna a răspuns:

Hey nu mai fi asa de dezamagit happy ghinioane si greselii are toata lumea.important e sa iti dai seama de greselile pe care le faci {din cate vad tu ti-ai dat seama deja applause} si sa ceri iertare persoanelor la care ai gresit! daca ai luat vreo legatura gresita in legatura cu viata ta, nu te ingrijora niciodata nu e prea tarziubig grin gandeste-te la ceea ce vrei cu adevarat si la ceea ce e mai bine pentru tine si nu mai sta shimba-ti viata. schimbate pe tine insutiwinking multa bafta!

| Maiky a răspuns:

Buna in primul rand e important ca regreti si ai vrea sa la indrept in al doilea rand ti-as recomanda sa mergi la Sfanta Taina a Spovedaniei si sa marturiesti toate pacatele ca sa te ierte Dumnezeu multa bafta

| Draagos a răspuns:

Cum adica sa iti repari ghinioanele? rolling on the floor
Si eu vreau!

| mimikafrumusika a răspuns:

Nu exista ghinioane! Trebuie doar sa fi mai atent la ceea ce faci si cum faci! Gandeste de 10 ori inainte de a actiona o data

| TheExpert01 a răspuns:

Vorbeste cu preotul si eu am avut si preotul lea rezolvat funda?

| chibiusa a răspuns:

Mai, ceea ce dai aia primesti.
daca esti plin de ghinioane inseamna ca nu esti o persoana buna si ca nu ai o karma ok.
incearca sa iti schimbi modul de viata, sa fi mai bun si mai deschis cu ceilalti, ajuta-i pe cei din jur dar fara a astepta ceva in schimb.

| ZuzaTA a răspuns:

Heylove struck Nu stiu. Mergi la biserica, tine post si roaga'te lui Dumnezeu pentru ca el este singurul care te poate ajutawinking Bineinteles ca si uwinking Fii mai atent si nu gandi negativwinking... Pa-pa

| GabrielaSandica a răspuns:

Ghinioanele in general vin dupa modul in care gandesti si vorbesti.Este foarte important sa gandesti pozitiv si cand auzi pe cineva ca se plange, incearca sa pleci sau sa i zici pur si simplu sa inceteze cu vaicarelile(pentru ca asa te influenteaza si pe tine). In general subconstientul tau "actioneaza" mai bine cand citesti sau auzi. De aceea gandurile duc la sentimente, sentimentele declanseaza actiuni, actiunile duc la rezultate.
Cat despre greseli, depinde ce greseli, cele intentionate sau neintentionate vorbesti.

Gandeste pozitiv si totul va fi OK!

Gabriela Sandica
Senior Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala

| Leon a răspuns:

Cand dai de o problema, sa iti folosesti mintea in loc sa te stresezi sau mai rau sa ajungi sa te panichezi, apoi sa iti faci examene de constinta sa vezi unde ai gresit si ce trebuie sa faci. Iar la urmatoarea problema similara sa perseverezi. Nu ai cum sa iesi din starea asta daca nu iei atitudine!

Întrebări similare