| Roxytoo a întrebat:

Am gresit eu oare? Am fost cu iubitul meu aproape doua luni; s-a suparat pe mine pentru ca l-am controlat si n-am avut incredere in el. Motive spun eu ca am avut sufieciente incat sa nu am incredere:cam toata ziua si noaptea sta pe net si vorbeste pe mess,chatul de pe siteuri de matrimoniale unde sunt poze cu femei si barbati goi sau facute in timp ce fac sex,siteuri cu cei care prefera swing,gay,lesbi. Uneori nu ne vedeam mai mult de o saptamana ca el imi spunea ca e ocupat,ca pleaca din oras, ca e obosit si cate si mai cate.Foarte rar imi dadea primul sms sau telefon,daca-l sunam eu sau ii trimiteam sms imi raspundea, la telefon conversatia nu dura mai mult de 15 minute.Nu m-a scos niciodata la o cafea,la o plimbare in parc sau oriunde altundeva in oras sau intr-o excursie,stateam doar la el cateva ore,vorbeam,faceam sex evetual si apoi fiecare cu viata lui.Mi-am facut conturi false pe aceste siteuri si am ramas surprinsa ca-mi trimitea id-ul lui sa vorbim pe mess pe acele conturi fara sa stie ca sunt eu si asta uneori chiar cand vorbea cu mine la telefon,vorbeam cu orele ca alta cu el,mi-a spus ca nu e nicio problema pentru el sa vina sa ne vedem oricat de departe sunt de el,ca imi cumpara cadouri, ma plimba...mie nu mi-a cumparat nici macar o floare.Acum s-a suparat ca m-am dus sa verific daca e adevarat ce mi-a spus si n-am avut incredere in el,i-am spus ca stiu de conturi si ca sta toata ziua si uneori toata noaptea si vorbeste cu altele si spune ca e singur si isi cauta o iubita,a recunoscut ca sta insa n-a recunoscut totul,imi spune ca am eu impresii ca sta la acele ore; nu am nicio impresie,il verific cand e pe mess cu un program care nu da gres, pe acele site-uri intra si cand eram eu dimineata inainte sa plec la servici pe la 6 si ceva.Tot eu sunt vinovata din cate spune el, el nu are absolut nicio vina. Voi ce parere aveti? Am gresit eu ca n-am avut incredere in el? El are 34 ani, eu 27...nu mai suntem mici sad

28 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Pe scurt, un cretin. Sint destui baieti de treaba singuri... mai greu sa ii gasesti. happy

| Roxytoo explică (pentru KodrutZ):

Asta e problema in cazul meu,nu am unde sa-i gasesc, prin prieteni n-am cum sa cunosc, nu ies decat foarte rar, la servici nu am cum, pe net nu mai vreau.

| KodrutZ a răspuns (pentru Roxytoo):

Evita bisericile, la biserica sau diverse adunari religioase ai 95% sanse sa intilnesti cretini/fanatici, iar aia de treaba sint de obicei deja insurati.
Nu il lua pe "nu" in brate, nu ajuta la nimic.
Pe net trebuie evitate site-urile de matrimoniale, 55% de acolo sint cretini, 44% profile false, 1% oameni OK. Incearca sa intri in 2-3 comunitati online de calitate, gen Roportal (sub nici o forma softpedia, e dictatura mare pe forumul lor si, desi sint si multi oameni OK, moderatorii sint cretini si nu stii cind se baga unul sa iti strice conversatia ca i s-a parut lui ca nu stiu ce).
Iesi mai des, nu te tine nimeni/nimic in casa. Biblioteca, teatru, sau pur si simplu la hranit porumbeii.

Nu ma duc la biserica, nu sunt genul asta de persoana deci varianta asta pica din start.Pe net acum cam peste tot sunt site-uri de matrimoniale, chiar si pe facebook am primit astfel de cereri de la diversi indivizi.Nu am cu cine sa ies, singura unde sa ma duc? Eventual sa ma plimb, sa stau pe o banca dar ma apuca plansul cand vad in jur cupluri cu sau fara copii sau grupuri de prirteni si eu nu am.Am fost si la teatru si la filarmonica si nimeni nu a intrat in discutii cu mine, timp de vreo doi ani am iesit saptamanal cu doua prietene in locuri unde se canta live si tot nimic, la terase la fel...Din aceste motive am ajuns sa-l iau pe "nu" in brate.Ma gandesc pe de alta parte daca eu am gresit totusi si el nu m-a mintit pe mine, poate nu face nimic cu nimeni si e totul in mintea mea pentru ca oricum sta cam toata ziua acasa.Dar stiind ca se si masturbeaza la web, mi-a spus (nestiid ca sunt eu) ce a facut la viata lui, n-a refuzat oferte propuse de mine ca femeie cu iubit sex in 3, pe un alt cont mi-a spus de o intamplare din cartierul meu(altul, nu cel in care stau eu) dintr-o seara si mie ca mine mi-a dat sms ca a ajuns acasa dintr-un alt oras mult mai tarziu decat ora aceea spunand ca atunci a ajuns.M-a mintit si in fata ca nu el a stat pe mess si aceste siteuri in ziua cand am fost sa verific desi si programul care-mi arata daca e pe mess nu da gres ca m-am verificat si pe mine; iar pe siteuri eram si eu online deci nu aveam cum sa am halucinatii.Ma enerveaza ca ma simt tot eu vinovata, are si el un stil sa ma faca sa ma simt asa, e si egoist si orgolios si sutine ca are intotdeauna dreptate.

Nu trebuie 'sa te simti vinovata. Trebuie doar sa perseverezi. Sugestie: chiar daca ai facut o facultate, mai fa una. Prinde foarte bine la capitolul socializare... happy

Varianta cu a doua facultate pica. Sincer nu-mi mai vine sa fac inca una dupa ce mi-am tocit coatele si nervii multi ani si inca mai invat si acum pentru specializare si voi avea mereu de invatat pentru ca in domeniul meu mereu apar lucruri noi, lucrez cu omul nu cu un robot sau doar hartii.In plus nici serviciul nu-mi permite sa mai fac o facultate fie ea la fara frecventa si sa ma duc la examene in sesiune. In plus iti dai seama ca ar o diferenta de varsta intre mine si colegi si sincer nu ma vad intr-o relatie cu un barbat mai mic ca mine cu 4-5 ani sau mai mult.

Hmmm... da, cam problematic. Pe la noi nu sint grupuri de-astea de socializare intre persoane de la o anumita virsta in sus? Dunno, nu am fost in situatia asta, dar am si rude si amici cam singuri-cuc de pe la 30+ de ani...

Eu una n-am gasit,siteuri de socializare sunt cele stiute facebook, sentimente, zumzi(fostl neogen), tagged, simpatie, si altelede matrimoniale insa cam peste tot e vorba doar de sex...si asta inca din primele minute ale conversatiei.

Hmmm... in cazul asta, cred ca n-ar strica sa cauti si omuleti din strainatate. Nu de alta, dar stiu si citeva cazuri de cuplaje reusite cu cetateni din strainatate, dupa perioade destul de lungi de povesteala pe net... Totul e ca lucrurile sa nu se desfasoare precipitat. Nu de alta, dar cei ce cauta sa atraga persoane in afara pentru sclavie de orice gen (da, se intimpla, sexul e irelevant, daca femeile sint de obicei folosite ca prostituate, si barbatii folositi ca sclavi in orice munca pot fi foarte profitabili) nu sint caracterizati de rabdare.winking

Nu cred in relatiile la distanta tocmai de asta am evitat sa vorbesc si cu barbati din alte orase. Sexul e ceva normal insa nu sunt adepta sexului doar de placere cu oricine.Am vorbit cu cativa si din alte orase si dupa cateva conversatii am fost intrebata daca fac sex cu ei in cazul in care vin sa ne intalnim. Mie una nu mi se pare normal cum procedeaza multi si din oras,dupa ce sunt intrebata varsta, inaltimea, zona unde stau, vine invitatia la cafea si intrebari de genul daca as face sex oral sau daca mi s-a facut, ce pozitii am incercat...sau dupa cateva conversatii in care e totul bine sa mi se ceara web ca sa ne masturbam sau doar sa-i dau accept sa-l vad pe el sau altii directi sa ne intalnim pentru sex.Eu imi doresc o relatie in cadrul careia sa fac sex de placere si sa fie sentimente si din partea mea si a partenerului, probabil e prea mult ce-mi doresc...

Mi se pare perfect normal ce iti doresti, doar ca site-urile de asa-zise matrimoniale de la noi sint 95% pline cu anormali... Nu am avut niciodata cont pe un site de genul asta, insa am avut mult de lucru cu ele si am vazut sute-mii-poate zeci de mii de profile ale utilizatorilor de ambe sexe, si foarte putine sugerau oameni "normali". Deh, de multe ori se misca timpurile mai repede decit timpul, si nu in directia OK...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general barbatii au fantezii si cu alte femei.
daca poti sa-i satisfaci acele fantezii e al tau forever daca nu spune-i pa si gata.

| Roxytoo explică (pentru anonim_4396):

Fantezii de genul sex el cu mine si cu alta? Nu as face asta. In rest sunt foarte deschisa pe plan sexual cu el fara inhibitii de niciun fel. Oricum el mi-a spus pa si nu ca i-as fi refuzat ceva legat de sex ci pentru ca l-am verificat ca m-a mintit ca e undeva si nu era, si nu a fost o problema ca stiu de aceste siteuri, a zis ca doar socializeaza... oare ce fel de socializare cand spune ca e singur si flirteaza cu ele si e dispus sa se duca si pana la ele la sute de km si pe mine nu ma scoate nici la o plimbare in doua luni de cand spune ca sunt iubita lui?

| RaduMD a răspuns:

Fugiţi cât mai repede şi cât mai departe de asemenea soi de bărbat care trăieşte în imaturitate prelungită. Dacă vă veţi agăţa de el, vă bateţi singurică nişte mari cuie în talpă, lucru pe care văd că aţi început deja să-l faceţi.

27 de ani? Căutaţi unul care ar putea fi un bun tată pentru copiii dv. Cel din descriere nu corespunde.

| Roxytoo explică (pentru RaduMD):

Problema e ca m-am indragostit de el. Oricum el a pus punct acum,la mine insa mai e o problema: nu am unde sa cunosc pe cineva,prietenii sunt cu copii, familie, la servici nu am cum, nu ies in oras decat foarte rar, aici in oras mai am decat o singura prietena singura care nu iese din casa decat foarte rar si dupa multe insistente din partea mea; pe net am gasit tot felul de indivizi care m-au facut sa renunt complet la varianta asta...alta solutie nu am decat singura sad

| geotechnical a răspuns:

Buna
Parerea mea este ca ar trebui sa iei o decezie cat mai rapida, nu ai gresit si nu ai ce sa iti reprosezi, daca l-ai controlat inseamna ca ti-a dat motive ca sa il controlezi, eu zic sa il lasi in pace si sa te desparti de el, caz in care nu sunt implicati copii in casnicia voastra, daca sunt copii atunci situatia se complica, inca esti tanara sunt convins ca iti poti gasi pe cineva care sa te placa asa cum esti, si sa iti aduca bucurie in viata de zi cu zi.
Bafta si sanatate

| Roxytoo explică (pentru geotechnical):

Nu suntem casatoriti.El a zis ca nu are rost sa continuam ca l-am controlat si n-am avut incredere chiar daca sta pe acele siteuri, el zice ca doar socializeaza sau uneori nu vorbeste cu nimeni; n-am de unde sa stiu asta sigur nelocuind cu el si nevorbind cu el foarte mult.Motivele le-am enumerat mai sus in intrebare si zic eu ca sunt destule. Dupa mine un barbat care-si doreste o relatie cu o femeie o cauta,o suna, vrea sa se vada cu ea cat mai des, sa se afiseze cu ea, nu numai sex. Exista totusi posibilitatea ca eu sa nu gandesc corect, desi ma cam indoiesc...

| geotechnical a răspuns (pentru Roxytoo):

Ok, cu atat mai bine ca nu sunteti casatoriti, daca el a zis ca nu are rost sa continuati spune-i la revedere si ai terminat cu el, sau inca esti indragostita de el...

| Roxytoo explică (pentru geotechnical):

Problema e ca sunt indragostita de el sad eu am pus suflet, sperante si el nu cred

| geotechnical a răspuns (pentru Roxytoo):

Despartirea doare, dar uneori doare si mai rau sa ramai cu el, o sa fie m-ai greu la inceput dar cu timpul o sa treaca, o sa apara cineva in viata ta, atunci cand nu o sa te astepti.

| eternity a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun asta, insa se pare ca nu prea este interesat de tine si de relatia asta in sine, avea nevoie sa-si satisfaca nevoile, si cand a inteles ca treaba ar putea deveni mai serioasa a decis sa fuga, nu este corect sa controlezi pe cineva, chiar daca iti da motive, asta intr-adevar pune puncte increderii intr-o relatie din ambele parti, insa in cazul tau, neincrederea este un simplu pretext ca sa scape de tine, ai putea incerca sa-i accepti decizia si sa nu-l suni si sa nu-i scrii prima cateva zile, daca te va suna poate inca simte ceva, daca nu doar continua ignoratul si uita de el...

| Roxytoo explică (pentru eternity):

Crede-ma ca n-am fost neincrezatoare la inceput, dupa vreo doua saptamani am inceput sa-mi pun intrebari pentru ca nu ne mai vazusem deloc si nici nu spunea ceva, vorbeam la telefon mai mult si uneori ma suna la cateva ore dupa ce-l sunam desi statea pe mess si era acasa. Apoi am inceput sa caut pe net si am tot gasit conturi si acum o luna si astea unde se cauta strict un anumit lucru si anume sex si am inceput sa-mi pun mai multe intrebari. Cred ca orice alta femeie in locul meu ar fi facut la fel vazand atatea si in primul rand lipsa interesului din partea lui.

| eternity a răspuns (pentru Roxytoo):

Atunci spune-i adio și atît!