| Spătaru_Corina_1992 a întrebat:

Am și eu o problemă...îmi place un băiat și el e din alt oraș și nu prea avem subiecte comune, deci vorbim cam rar și când vorbim îmi spune multe chestii cu mai multe sensuri, de exemplu alții sunt nesimțiți și eu ar trebui să știu despre cine vorbește, chiar dacă nu avem cunoștiințe sau amintiri comune (ăsta e singurul exemplu care nu v-ar băga de tot în ceață) și vreau și eu să știu niște semne discrete pe care le pot dar în scris ca să înțeleagă că îmi place de el și cam ce semne dă, tot în scris, un băiat căruia îi place de tine

2 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Dar prieteni comuni aveti?
Sa dai semnalul pe acolo?
Si tot pe acolo sa primesti raspunsul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte simplu. Daca te cauta tot timpul sa iti vorbeasca si pierde mult timp facand acest lucru cu tine inseamna ca te place. Daca te place iti face desigur si complimente, vrea numarul tau de telefon, are tendinte de a deschide subiecte despre iubire, sex... Daca lucrurile nu se petrec cam asa atunci nu cred ca isi doreste ceva mai mult cu tine decat ar fi o amicitie virtuala. Cat despre cum sa ii arati tu ca il placi, cred ca ar fi bine sa ii spui ca il placi. De ex cand va intalniti online arata-i ca te bucuri de prezenta lui, spune-i ca discutiile cu el iti fac o deosebita placere, spune-i ca atunci cand nu vorbiti iti este dor de conversatiile voastre...