| Acadeeeaa a întrebat:

Am iesit aseara afara fara sa-i cer voie tatalui meu, doar mamei. El s-a suparat si a zis ca de acum daca mai vreau sa ies afara trebuie sa imi aduc prietenul sa-l cunoasca.sad ( sunt cu el de 3 luni, si nici eu nici el nu vrem ca sa il aduc acasa pentru ca suntem mai rusinosi). Eu nu ies mereu afara, ies de maxim 2 ori pe saptamana vreo 2 ore pe searasad. Cum sa il conving pe tata sa ma lase afara, fara sa-mi aduc prietenul acasa?

Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Ii poti spune tatalui tau ca tu consideri ca este inca (poate, dar nu cred ) prea devreme pentru pasul acesta. Mai ai nevoie de ceva timp, pentru ca amandoi sa va simtiti bine in jurul acestui "eveniment". Poate ca nu este nevoie sa vina la tine acasa cu flori si pregatit pentru o discutie serioasa si lunga cu familia ta, insa poate baiatul sa vina sa te ia de acasa cand iesiti afara impreuna, asta daca nu aveti ceva de ascuns. Astfel, il vei linisti si multumi pe tatal tau.

| Acadeeeaa explică (pentru Luori):

La asta ma gandeam si eu laughing! mersi

| Luori a răspuns (pentru Acadeeeaa):

Noroc happy

7 răspunsuri:
| AnimeChu a răspuns:

Ştii... dacă tipul chiar ţine la tine va veni să-ţi cunoască familia şi cred că tatăl tău are toate drepturile. Îi este şi lui frică, că doar eşti fetiţa lui. Vrea să ştie cu cine umbli, dacă poate avea încredere în el, să te lase pe mâna lui.
Cred că cel mai uşor ar fi să-ţi aduci prietenul, dacă nu... încearcă să câştigi încrederea tatălui tău altfel. Arată-i că eşti responisabilă şi încearcă să-l îmbunezi cu notelewinking

| Acadeeeaa explică (pentru AnimeChu):

Am note bune. Nu e vorba de scoala.

| nBlade a răspuns:

Poate ca ti-e rusine cu ce haimana ti-ai gasit care este la moda printre copii de 12 ani. Daca ai avea un prieten de calitate, educat, manierat si cizelat sunt sigur ca nu ti-ar mai fi rusine cu el. Prin asta dovedesti ca de fapt ti-e cam rusine cu el. cat despre baiat el nu are nimic serios in cap. baietii neseriosi fug de cunoasterea familiei parintilor.

| Acadeeeaa explică (pentru nBlade):

Nici macar nu avem 12 aniwinking. Si nu ne e rusine de astaoh go on dar ce sa-ti spun tie! Nu m-ai ajutat cu nimicwinking

| Deenni a răspuns:

Dar de ce nu vrei sa il aduci acasa? eu zic ca e un lucru bun deoarece asa ar putea avea mai multa incredere in tinesi sa te lase mai mult afara.