| FlorenciaFlo a întrebat:

Am ieșit cu un băiat,acum câteva zile, apoi săptamâna trecută a zis să ieșim iar.Marți, am ieșit afară și după aproape 2 ore m-a sunat să îmi zică că nu poate ajunge.Azi mi-a zis dacă pot să ne vedem luni,i-am apus că mă mai gândesc pentru că el toată săptămâna trecută,nu m-a sunat,nu mi-a scris deloc,dacă îl sun eu sau îi scriu, îmi răspunde scurt.Ce să fac? Să ies cu el sau nu?

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu. Cum te-a respectat lasindu-te sa aștepți 2 ore, așa te va respecta in întreaga relație.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu e prea interesat de tine daca el nu iti scrie ci doar iti raspunde. Mai bine o lasi balta ca sigur nu o sa iti duca dorul.

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i sa va vedeti numai in weekend, ca lunea-martea pare ca-i ocupat cu prietenii, iar in weekend cu alte iubite.

| sierra1 a răspuns:

Face fițe, lasă-l baltă, e plin de ei!

| Lioana a răspuns:

Si tu o sa faci ceea ce iti spunem noi? Fa ce simti!

| Nirvanaaa a răspuns:

Eu zic ca îți pierzi timpul aiurea cu el. Respectul lui pentru tine e undeva pe la 0%. Nu te obosi sa mai ieși. Sunt sigura ca ai lucruri mai bune de făcut.

| AliGab a răspuns:

Eu nu as iesi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ești frumoasă și el nu e convins 100% că vrea să fie cu tine.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Pai nu-i placi caracterul,il placi fizic.
Daca crezi ca rezisti la acelasi tratament de ati raspunde cand vrea,de a vorbi scurt doar pentru a te simti bine pentru atractia fizica pe care o ai față de el, atunci du-te.
Daca vrei sa modifici caracterul asta sau speri ca se modifica, nu te du, asa ramane el, e personalitatea lui.

| Ali22aa a răspuns:

Câți ani ai?