| MustarIute a întrebat:

Am ieșit cu un băiat.Toate bune și frumoase până când a început să își așeze chiloții in mijlocul drumului că cică "sunt prea strâmți o are prea mare și îl deranjează".
In fine am scăpat de el dar am rămas așa cu o sila aiurea fata de el...
Credeți că a făcut-o intenționat crezând că mă dă pe spate cu informația asta?
Mi-a lăsat impresia că îi cumpără mama lui chiloți... Adică de ce ai purta ceva ce nu e mărimea ta?
A fost aiurea că eram pe o strada pe care treceau multe mașini, în stânga aproape de noi era o parcare plină și el se crăcană pe acolo straight face straight face mi-a fost rusine.
In fine mă tot întreabă acum de ce ii dau seen.
Sa ii dau block sau sa ii zic că m-a scârbit? Parca as vrea sa ii zic ce am in cap dar parca nu merita?
Are 24 de ani...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce țaran. block direct cum sa ti dai chilotii jos cica o are prea mare lol. scapi de in prost clar ca ti scarba de el da l dracul!

| Wr3nch a răspuns:

Daca si asta e motiv sa te desparti de cineva laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult cred ca a facut-o din inconstiență, lipsa de maniere si bădărănie, nu neaparat sa demonstreze ceva.

| vaneznegricusulita a răspuns:

Fata imi pare rau promit ca nu se mai intampla nu trebuia sa aplezi la TPU trebuia doar sa imi zici ca te-ai simtiti aiurea imi pare rau crying(

| 1997onur a răspuns:

...

| cristi202 a răspuns:

Daca e pe bune ce zici, ar trebui sa intelegi ca pentru baieti o pereche de chiloti nepotriviti sunt la fel de rai sau poate si mai si, fiind vorba de o zona sensibila, ca un sutien nepotrivit pentru o dama cu sanii mari. Te freaca, te deranjeaza, te irita in cele din urma dupa mai multe ore de purtare. Iti vine sa ii dai jos la un moment dat oriunde ai fi happy.
Dar, ceea ce cred eu mai mult e ca, dincolo de nepotrivirea lenjeriei intime, a fost un gest ca sa isi arate "potentialul", altfel, cauta o toaleta publica, sau un loc ascuns unde sa se aranjeze. Sau, daca nu gasea, prindea el un moment cand sa nu fii atenta si sa o poata face. Oricum, a fost nesimtit daca a facut-o in vazul tuturor, si mai ales in fata ta.
Corect ar fi sa ii spui ce s-a intimplat, de ce nu mai vrei sa vorbesti cu el. Altfel, va considera ca e ceva normal, si o va face poate si cu alta fata. Asa, poate se mai educa si el nitel, si mai scapa lumea asta de niste gesturi aiurite.

| Fatamuntilor a răspuns:

Pai cand a plecat de acasa nu il staragea?
adica dimineata a facut dus, si-a tras chlilotii si brusc a inceput sa il stranga?
Si si-a dat jos chilotii in public? daca il vedea politia isi lua cel putin o amenda, daca nu il lua sa il duca la Pshiatrie.
Poate a vrut sa imprizioneze! i-as fi dat un sut acolo si scapai de el fara doar si poate!