| zuzuma a întrebat:

Am iesit impreuna cu fostul la club el s-a ametit un pic ca a baut si mi-a zis ca ma iubeste si ca sunt singura fata din viata lui care o iubeste cu adevarat, el nu este genu sa-si exprime sentimentele dar a facut-o, dupa ceva timp l-am intrebat daca ma iubeste si el a zis ca eu stiu? si i-am zis ca mai bine ziceai ca nu si el a zis:" nu am zis ca nu "'dar ma facea sa cred ca ma iubeste, ma saruta pe frunte si saruta si mainile mele intruna. dupa ce ne-am despartit a zis ca nu m-a iubit niciodata, ce sa credd?

3 răspunsuri:
| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Ca vrea doar sa te ****

| MMDani a răspuns:

Ca e un cretin pe care trebui sa-l schimbi cu altul. Asta daca nu vrei sa suferi si sa iti complici viata degeaba

| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Da,stiu uneori mentalitatea masculina ne da batai de cap..si invers, si noi barbatilorlaughing. Stii vorba:,, Omul la betie si la nervi spune adevarul". Acum depinde, e posibil ca in ace seara sa se fi reaprins o scanteie si sa se fi lasat dus de val cand ti-a spus acele cuvinte, dar sa nu fie sigur.De asemenea, e psobil sa faca aceste lucrurui pentru ca ar vrea sa se impace cu tine..sau vrea doar altceva, ma intelegi.Acum tu il cunosti mai bine, stii cam ce ii poate mintea.Totusi,mai este o vorba:,,Caracterul unei persoane il cunosti cu adevarat nu la prima intlanire,ci la ultima",asa ca tinand cont de faptul ca ti-a spus ca nu te-a iubit niciodata atunci cand v-ati despartit,e clar ca asa a fost, ori nici el nu stie ce vreau, semn deimaturitate. Daca nu vrei sa suferi mai tarziu mai bine lasa-l, cauta-ti un baiat matur care e sigur ca te vrea nu caruia ii arde sa se joace,, de-a prinselea".