| LarisaLarisuţa56666 a întrebat:

Am împlinit 18 ani în luna Februarie iar în Aprilie am luat permisul iar acum 2săptămâni am intrat cu maşina întrun copac eu nu a păţit nimic n-am nici macar o zgârietura dar tata nu mă mai lasa cu maşina mi-a luat şi cheile.Cum să îl conving să mă lase cu maşina.Vi se pare ca procedat corect tata? Mie nu

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mie da.

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca tu este mai bine sa ramai pe viata pieton, ca data viitoare cand pui mana pe masina ori mori tu, ori omori pe altcineva nevinovat.
Sper ca tatal tau sa nu-ti mai dea niciodata cheile masinii, fiindca esti un adevarat pericol pe sosea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte corect.

| mihai69 a răspuns:

Ar face mai bine să meargă împreună cu tine și să te învețe / corecteze atunci când ești pe cale să faci ceva incorect.

| ReddY25 a răspuns:

Da,e decizia corectă

| AliGab a răspuns:

Ai mai pus intrebarea aceasta zicand ca doar ai depasit viteza limita, nu ca ai intrat intr-un pom. Ca parinte nu i-as mai da niciodata masina copilului meu. Daca vrea sa conduca, sa munceasca si sa isi cumpere singur masina. Nu doar ca a procedat corect tatal tau, dar cred ca ar trebui sa isi pastreze hotararea definitiv.

| Cipi1212 a răspuns:

E periculos să ai mașina pe mâna ta când ai permisul auto luat de curând. Tatăl tău a procedat corect pentru că se gândește la viața ta. Îi pasă de tine.

| mihai69 a răspuns (pentru Cipi1212):

De unde știi că nu se gândește la mașină?

| Cipi1212 a răspuns (pentru mihai69):

Dacă e mai importantă o rablă decât viața fetei lui e o problemă.

| mihai69 a răspuns (pentru Cipi1212):

Culmea este că pentru unii chiar așa e...