Buna. iubita in primul rand trebui sa incerci sa ii fi mai aproape.sa "devi " pentru inceput o simpla amica.sa glumesti cu el, sa vb.sa iesiti cu prietenii la o plimbare...sa vb despre liceu, ore, etc...si toate acestea pentru a incepe sa-l "cunosti" din nou...sa vezi schimbarile care le-a facut in privinta lui pe toata perioada care ati fost despariti...pentru ca daca te-a iubit cu siguranta a suferit (chiar daca poate nu a aratat-o)in felul lui. incearca incetul cu incetul sa te apropii tot mai mult de el (pe plan sentimental). si tot o data sa incepi sa ii si arati ca si tu te-ai schimbat, si in bine, sa-i dovedesti ca nu mai esti acea copila de odata care nu stia ce vrea, incearca sa-i arati ca te-ai mai maturizat si ca sti ce vrei...ca esti sigura pe tine. ziceai ca nu prea sti cum sa-i arati sentimentele tale si ca iti doresti sa fiti din nou impreuna... iubita trebui sa-ti iei inimioara in dinti daca intr-adevar iti doresti sa va impacati! asta daca nu vrei sa apara alta mult mai curajoasa ca tine si sa ti-l "zboare de sub nasuc"...nu spun sa te duci la el si sa ii zici "te iubesc si vreau sa ne impacam" (cu toate ca nici asta nu ar fi deloc o idee rea dar sunt convinsa ca nu vei putea)... te sfatuiesc sa incerci cat mai mult sa-i arati ca iti pasa de el...ca iti faci giji pentru el...chiar si ca iti este dor de el! incearca sa prinzi momente cand esti doar tu in preajma lui si vorbeste cu el...la inceput vorbeste-i prieteneste, apoi incearca sa deschizi subiectul despre "voi doi" arata-i ca intr-adevar iti pare rau pentru ca v-ati despartit.si ca daca ai putea ai da timpul inapoi... dar cum nu se poate vrei sa il rescastigi, sa-i recastigi dragostea si increderea. iubita stiu ca va fi foarte greu dar parerea mea este ca merita sa incerci, mai ales daca il iubesti! am trecut si eu prin ceea ce treci tu acum...si recunosc ca este greu si dureros mai ales atunci cand ai vrea sa-i spui cat de mult il iubesti si pur si simplu nu poti... dar prieteneste iti spun incearca, si nu lasa pe "mai tarziu" pentru ca poate fi prea tarziu! asa cum a fost in cazul meu ...
iti urez mult succes si sa va impacati! sper ca ti-am fost de folos!
daca mai ai nevoie de vreau sfat si te pot ajuta lasa-mi id tau intr-un msj pv iti voi da eu add.asta doar daca vrei binenteles!
o zi placuta!
Cu indrazneala. Ia-l intr-o zi frumos de manecuta deoparte si spune-i toate lucrurile astea. Bafta!
Daca esti aproape de el aia ar fi metoda corecta sa il intrebi daca te mai iubesc dar daca are prietena lupta pentru el sau sarutal demn fara nicio vorba. Mie mi-a mers odata...
anonim_4396 întreabă: