anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inceput sa prind sentimente, am crezut ca e o gluma si ca e o modalitate de a scapa de durere, o modalitate de a uita, dar uite ca nu e asa.Totul a inceput cu zambetul, zambetul care se forma pe chipul meu cand primeam un mesaj de la ea, vorbeam despre fostul ei, insa nu ma deranja, pe atunci nu simteam ceva puternic pentru ea, insa usor, usor, am descoperit ca in inima mea simt o afectiune pentru ea, dupa au inceput iesirile cu ceilalti, cu prietenul meu cel mai bun.Am descoperit mirosul ei, parul ei fin si colorat, si mana ei. Fiecare atingere, fie a mea, fie a ei, ma facea sa ma simt la un alt nivel, in interiorul meu ceva se aprindea, chiar si acum in inima mea sunt o multime e sentimente amestecate, printre care se gaseste si iubirea, unul dintre cele mai tari droguri. Nu mai e nevoie sa tragi pe nas sau sa te injectezi.Revenind la poveste, ea nu stie nimic, nici nu banuieste, insa cand vad ca el (best friend) o tachineaza si cum se uita la ea, ma deranjeaza si plang pe interior, ceva se rupe.El are prietena si totusi mi-e frica, de ce mi-e frica?
Mi-e frica sa o vad cu altcineva.
Mi-e frica sa ma deschid iar.
Mi-e frica sa nu ma ranesca iar.
Mi-e frica sa mai arat afectiune fata de cineva.
Mi-e frica sa imi arat sentimentele.
Din nou, de ce?
Din cauza relatiilor din trecut(0)deorece am fost respins de fiecare data si ma inchideam si mai tare in mine, mi-e frica sa o intreb si sa ii spun pentru ca daca nu simte la fel, stiu ca o sa ma raneasca si o sa sufar iar.Din fericire ultima data l-am avut alaturi pe el(best friend), care m-a ajuta sa trec peste, un lucru ciudat este ca suntem nascuti in aceeasi zi, luna, an si ne-a placut amandurora de aceeasi fata si uite ca nu ne-am certat, din contra, ne-am ajutat unul pe celalalt, poate ca asta e soarta, asa a vrut Dumnezeu, sa il am alaturi pe el.
Multi o sa spuna ca "ai 13 ani, du-te traieste-ti viata". Unde sa ma duc, ce sa fac? Imi traiesc viata, ies pe afara cu prietenii, ma simt bine, insa canf mai apare cate un "ghimpe" si doare, doare al dracu de tare. Sau unii o sa mai spuna "hai ca da, la 13 ani sa suferi, pfoai, vai de tine". Puteti sa comentati, sa stiti, nu ma supar, doar ca nu stiti prin ce trec si ce simt, fiecare are sentimente si momente grele, indierent de varsta. Nu va cer decat o parere, un sfat, de la cineva mai matur sau care a trecut prin asta, ma ajuta orice.
Va multumesc enorm pentru ca v-ati luat 5-10 min din timpul vostru sa cititi asta.

Răspuns Apreciat de Editori
| AliGab a răspuns:

Bun...sa incep. Pentru 13 ani scrii foarte bine si corect din punct de vedere gramatical. Felicitari!
Cu privire la intrebarea ta, la 13 ani, puzderia de sentimente si trairi ti se par un sfarsit si un inceput la fiecare hop sau treapta urcata. Ca o mama de baieti ce sunt, iti pot spune ca ai doar 2 solutii:
1) ii spui si scapi de tensiunea si teama de a o pierde, indiferent ca si ea te place sau ca suferi o dragoste neimpartasita
2) nu ii spui si stai in tensiune si suferi la fiecare gest al ei sau al vreunui baiat care o tachineaza
Prima varianta are dezavantajul unei suferinte mai mari (daca ei nu ii place de tine), dar avantajul de a sti cum stau lucrurile si a te indragosti mai repede de altcineva (in cazul unei dezamagiri) sau de a fi cu ea in cazul in care te place
Succes!?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mă bucur enorm pentru tine. Exact așa trăiam., imțeam și sufeream și eu la 13 ani. Să scrii zilnic cum te simți, ai talent literar, ai putea să devii scriitor. De ce? Fiindcă mii și mii de tineri ca tine trec prin ceea ce treci tu acum, și nu sunt în stare să se înțeleagă pe ei înșiși. Dacă vor citi ce scrii tu, asta îi va ajuta.

| DarthNiger a răspuns:

Puteai pur si simplu sa scrii concret si precis care e problema in loc sa scrii un monolog complet inutil care oricum nu o sa stea mai nimeni sa il citeasca integral.
Daca tu la 13 ani ai probleme atat de profunde cand vine vorba de relatii atunci nu am ce sa mai spun, eu la 13 ani nici nu imi trecea prin cap ce inseamna sa te indragostesti dar sa am o prietena.
Gaseste-ti un hobby si concentreaza-te pe alte lucruri fiindca o sa ai timp sa iti cauti prietene toata viata.

| Căpitanclaudiu a răspuns:

La 13 ani nici nu îmi ardea de fete laughing

| nicunicu3 a răspuns:

Cauta pe Instagram Taher Sonu si pe Youtube arta seductiei si iti explica el, funda?

| Freya1 a răspuns:

Si eu am suferit la varsta aia, am suferit pentru ca deja la anișori aia începi să cunoști iubirea, atracția etc.

Mai bine prinde o ocazie si spune-i, spune-i ca o placi si gata. Daca te place si ea bine, daca nu nu ai ce sa pierzi.