Bun...sa incep. Pentru 13 ani scrii foarte bine si corect din punct de vedere gramatical. Felicitari!
Cu privire la intrebarea ta, la 13 ani, puzderia de sentimente si trairi ti se par un sfarsit si un inceput la fiecare hop sau treapta urcata. Ca o mama de baieti ce sunt, iti pot spune ca ai doar 2 solutii:
1) ii spui si scapi de tensiunea si teama de a o pierde, indiferent ca si ea te place sau ca suferi o dragoste neimpartasita
2) nu ii spui si stai in tensiune si suferi la fiecare gest al ei sau al vreunui baiat care o tachineaza
Prima varianta are dezavantajul unei suferinte mai mari (daca ei nu ii place de tine), dar avantajul de a sti cum stau lucrurile si a te indragosti mai repede de altcineva (in cazul unei dezamagiri) sau de a fi cu ea in cazul in care te place
Succes!?
Mă bucur enorm pentru tine. Exact așa trăiam., imțeam și sufeream și eu la 13 ani. Să scrii zilnic cum te simți, ai talent literar, ai putea să devii scriitor. De ce? Fiindcă mii și mii de tineri ca tine trec prin ceea ce treci tu acum, și nu sunt în stare să se înțeleagă pe ei înșiși. Dacă vor citi ce scrii tu, asta îi va ajuta.
Puteai pur si simplu sa scrii concret si precis care e problema in loc sa scrii un monolog complet inutil care oricum nu o sa stea mai nimeni sa il citeasca integral.
Daca tu la 13 ani ai probleme atat de profunde cand vine vorba de relatii atunci nu am ce sa mai spun, eu la 13 ani nici nu imi trecea prin cap ce inseamna sa te indragostesti dar sa am o prietena.
Gaseste-ti un hobby si concentreaza-te pe alte lucruri fiindca o sa ai timp sa iti cauti prietene toata viata.
Cauta pe Instagram Taher Sonu si pe Youtube arta seductiei si iti explica el, funda?
Si eu am suferit la varsta aia, am suferit pentru ca deja la anișori aia începi să cunoști iubirea, atracția etc.
Mai bine prinde o ocazie si spune-i, spune-i ca o placi si gata. Daca te place si ea bine, daca nu nu ai ce sa pierzi.