anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am incercat sa fiu acolo pentru colega mea de apartament, prietena mea, dar mereu imi reproseaza fiecare pas: cum mananc, cum ma asez, ca exagerez cu unele lucruri, ca mint, ca nu pot sa fiu naturala. Eu am tinut la ea mult si am iubit-o foarte mult, dar mi-am dat seama recent ca nu merita. E toata ziua cu prietena ei pe Skype si seara la fel. Fac gesturi frumoase precum: o las uneori sa imi conduca masina, o ajut la anumite lucruri, o duc in locuri frumoase, ii fac poze pentru ca eu sunt pasionata de natura si de fotografie, ii prepar mancarea uneori cand pot, ii cumpar cate o mica atentie si fac multe lucruri mici, dar dragute. Ea de exemplu azi s-a comportat urat cu mine! Nu ii place cand cineva care vine de afara sa i se aseze in patul unde doarme. Am mers sa o salut, m-am descultat si se uita la serial, m-am asezat incet sa o strang in brate si sa o pup, dar s-a enervat ca de ce m-am pus pe pat. A inceput sa imi spuna ca sa nu o mai pup gata. Am zis ok atunci si am plecat. I-am zis ca se comporta cam urat cu mine, a zis ca de ce nu ii spun asta in fata si doar prin mesaje. Stiu bine ca eu nu sunt una din persoanele ei dragi de un an jumate, dar totul depinde de comportamentul meu. Am zis, da probabil pe mine nu ma vei strange niciodata in brate ca pe una dintre persoanele alea. A zis ca probabil depinde de comportament ca ea nu poate sa fie fortata. M-am cam saturat sincer si nu vreau sa mai fac nimic pentru ea. Sa ramana cu prietenele ei emancipate, persoanele dragi. Am incercat mai mult decat trebuia, stiu ca am unele defecte si nu ma asez perfect sau uneori sunt neindemanatica, dar nu are dreptul sa ma judece asa. Ce credeti? Ce sfat imi dati?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Parca te mai sfatuisem in trecut sa nu te muti cu ea si sa-i dai un sut in dos.
Din pacate, noi am vorbit si tu tot ce ai vrut ai facut!
Ca atare, taci si sufera, ca ti-ai facut-o cu manuta ta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Drama feminina, ramaneti la statutul de colege de apartament si gata... si eu zic ca exagerezi... nu prea am auzit colege de apartament sa se pupe si imbratiseze cu atata patos

| DanielaDanDaniela a răspuns (pentru suntserios):

Doamne, dar nu m-am referit asa. Nu sunt genul nici eu, dar am mers asa sa o salut o data la 2 luni si atat. Ziceam doar ca e putin cam nesimtita.

| Eli2007 a răspuns:

Cred ca ea ar trebui sa si schimbe comportamentul si sa si dea seama ca tu esti o adevărată prietena. Si da, nu stiu daca mai poti avea răbdare cu ea. Spune i ce simti, fă ce ti dictează inima chiar daca e greu. Daca iti face rau îndepărtează te de ea. Persoana ta trebuie sa fie pe primul loc