| YuliaNNN a întrebat:

Am incercat sa ma apropii de o fata dar fata success. Ei ii place de altii mai vorbareti, mai dezghetati. Eu care nu prea vorbesc nu cred ca am vreo sansa. Sa o las balta?

Răspuns Apreciat de Editori
| IsabelaIssa a răspuns:

Nu cred că ar trebui să te gândești că acesta este motivul pentru care nu ai avut succes cu ea. Nu ești genul ei, căci dacă erai, cu siguranță nu conta cât de vorbăreț ești căci te făcea ea să vorbești. Dacă ți-a dat de înțeles că nu te place, nu are rost să insiști pentru că o să te tot evite și o să se simtă aiurea. Dă-ți seama de adevăratul motiv pentru care te-a respins, nu presupune greșit.

| YuliaNNN explică:

Nu mi-a dat de inteles ca nu ma place sau invers.

| IsabelaIssa a răspuns:

Atunci nu înțeleg cum ai încercat să te apropii, fără succes.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De ce sa faci o schimbare benefică pentru tine când poți continua toată viața în zona de confort complet nefericit, nu?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este ciudat, de obicei o fata caută un băiat mai tacut, ca vorbesc ele de te satură, asta e pe invers, tace ea si vrea sa i latrii tu in cap.laughing

| christine99 a răspuns:

Daca tu esti foarte introvertit si ea extrovertita nu va merge oricum, pentru ca ea v-a cauta mereu iesiri, distractii si nu o sa-i convina ca tu nu vrei deci in cazul asta, da, las-o balta. Dar pe viitor aduna-ti fortele si mai dezvolta-te cu toate ca nu e nimic gresit sa fii mai retras, doar sa nu fii mut de tot.

| YuliaNNN explică (pentru christine99):

Eu sunt extrovertit numai ca mi-e cam rusine sa vorbesc in grup. Daca sunt numai eu cu ea probabil ca vorbesc non-stop laughing

| YuliaNNN explică (pentru christine99):

M-as distra non-stop si eu daca as avea cu cine laughing

| Swae a răspuns:

Vorbeste si tu mai mult

| Ely1234567 a răspuns:

Nu o lăsa balta și devino și tu mai vorbăreț dacă ei ii plac băieții mai vorbărețiwinking

| AlleXuSS a răspuns:

Salut niciodata nu trebuie sa renunti daca iubesti pe cineva happy
asa ca daca o iubesti si nu stii cum sa te apropii de ea stai cat mai aproape si vezi ceea ce-i place incearca sa te bagi in seama cu ea si nu te lasa! happy
Succes!

| MariaEcaterina99Y a răspuns:

Nu. Doar sa fii și tu mai. tupeist. Gen. spune exact ce gândești și ce vrei de la viața și de la ea. Adică, sa vadă ca ai încredere in tine si atunci va fi bine din punctul meu de vedere. ‘) Succes.

| YuliaNNN explică (pentru MariaEcaterina99Y):

Stiu ca trebuie sa fiu mai tupeist cu fetele. In alte domenii sunt foarte tupeist dar aici sunt cam....stii tu crying