| Anageoyo a întrebat:

Am incheiat recent o relatie la care nu sunt dispusa sa ma intorc. Imi place foarte mult un baiat caruia i-am explicat acest lucru si el mi-a dat de inteles ca m-ar placea din discutiile pe care le-am avut. Ne intelegem super, radem, glumim, am vorbit ore in sir la telefon ne simtind cat de repede trece timpul. Au fost cateva cuvinte de alint, grijuliu sa stie cum ma simt, daca sunt bine. El e dupa o relatie esuata in care a fost inselat si zice ca nu am putea avea noi o relatie deoarece are nevoie de timp, i-ar relatia a incheiat-o mai bine de 1 an si nu pastreaza legatura cu fata respectiva.Nu stiu cum ar fi bine sa procedez, cum sa ii explic. Nu mai vreau sa primesc acelasi raspuns negativ. Simt ca m-am atasat enorm de mult de el... Multumesc

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Nu ai ce sa faci decat sa astepti. Daca il fortezi cumva, s-ar putea sa iti para rau. Pentru ca daca el nu este pregatit, la un moment dat se poate sa aiba o reactie de repulsie fata de relatie si sa nu stie sa te aprecieze.
Fii alaturi de el, demonstreaza-i ca tu nu o sa-l faci sa sufere. DAR nu fi nici prea disponibila pentru ca s-ar putea sa te ia ca pe ceva "for granted" si sa nu mai simta ca e nevoie sa te cucereasca si sa vina vre-una care ii zice doua-trei vorbe de duh si-l da pe spate.
Sau daca vrei sa risti, poti incerca un fel de... trezire. Sa il iei putin mai tare si sa vezi care e faza de fapt.
Asta cu...n-am trecut peste si dáia nu pot ca m-a inselat aia...mie mi se pare cam absurda. Si logodnicul meu era recent iesit dintr-o relatie cu final zbuciumat si pe mine m-a cunoscut la cateva luni dupa. Si nu i-a mai fost nici frica nici nimic. Pentru ca a simtit ca ma vrea. Este posibil ca al tau sa nu fie prea convins ca te vrea.

| Anageoyo explică (pentru sofisis):

Multumesc

| sofisis a răspuns (pentru Anageoyo):

Cu mult drag si sper din suflet sa fie intr-adevar el ceva mai timid si retras si nu ceea ce cred eu ca e si sa nu fii lasata cu ochii in soare. Oricum, indiferent cum ar fi barbatul, toti se inmoaie mai devreme sau mai tarziu in fata unei fete blande, frumoase, rabdatoare si care le e alaturi.
Deci nu-ti pierde speranta dar nici nu face din asta un scop in sine.

| Anageoyo explică (pentru sofisis):

Este mai retras, timid... Sper sa fie totul in regula. multumes frumos!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai asteapta. De obicei vindecarea dupa o iubire dureaza 2 ani sau un pic mai mult. Nu te grabesti nicaieri, daca tii cu adevarat la el, astepta un an sau doi pastrand relatia actuala si fara a mai face presiuni. La moentul potrivit, cand el se va vindeca, veti vedea ce aveti ed facut (de obicei lucrurile vin de la sine cand amandoi sunteti pregatiti).

| Anageoyo explică (pentru Brigaela):

Am toata rabdarea necesara, pentru ca imi doresc acest lucru.multumesc

| KodrutZ a răspuns:

Arata-i ce pierde daca mai refuza. happy

| anonimg a răspuns:

Nu trebuie sa te atasezi de un baiat daca nu il cunosti. Sentimentele au si ele rolul lor, dar niciodata nu trebuie sa ne lasam condusi de ele -fie acestea bune, fie rele; cu cat mai mult nu trebuie sa luam decizii pe baza acestora.
Macar ca te-ai lasat pana acum in stapanirea sentimentelor, nu merge mai departe influentata de ele.
Daca amandoi sunteti pregatiti pentru casatorie, atunci poti inainta in relatie; dar daca nu, atunci mi-e teama ca o sa suferiti amandoi.
Gandeste logic: daca te-ai imprietenit cu el o sa doresti sa mergi mai departe; si daca nu se poate, nu o sa aveti amandoi de suferit? Mai bine este sa astepti decat sa faci o alta greseala. Te sfatuiesc ca pe o sora; esti pregatita sa treci iarasi printr-o alta suferinta?

| Anageoyo explică (pentru anonimg):

M-am atasat de el. E normal sa tin cont de sentimente atata timp cat il plac. Nu vreau sa sufar, cine ar prefera asta?

| DulceLup a răspuns:

Depinde acum. In primul rand e vorba si de varsta. Daca sunteti apropiati, daca sunt diferente. Depinde din ce medii faceti parte. Mai da detalii ca sa iti pot da un sfat.