| qq30xx a întrebat:

Am intrat intr-o relație cu o fata de aproximativ o luna de zile și am început sa devin gelos. Am 30 ani si nu am prea multă experiența de cuplu dar m-am îndrăgostit pana peste cap de ea și vreau ceva sfaturi ca sa nu o dau in bara de la început.
Ce sfaturi îmi dați împotriva geloziei sau a gândurilor neliniștitoare inutile?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vezi cum merge treaba lasa sa treaca o vreme apoi zici daca e sau nu de tine. Pt linistea sufleteasca daca ea nu e cu bautura, discoteca si iesitul noaptea cu prietenele stand numai cu tine e serioasa. Altfel as zice ca poate calca gresit. O relatie de obicei nu implica prietenia altfel in timp unu se da la ea sau alta s-ar da la tine si iese naspa. Fiecare la casa lui cum sant strainii

| FreddieM a răspuns:

Gelozia, posesivitatea, controlul dar si indiferenta sunt nocive si duc inevitabil la slabirea si in final destramarea relatiei. Incearca sa constientizezi ca ambii sunteti in aceasta relatie de bunavoie deci daca unul din voi considera ca ceva nu merge e liber sa-si vada de drumul sau. Scenariile pe care tu ti le imaginezi, pot fi doar in mintea ta sau pot fi plauzibile dar desi nu ai nici o putere sa impieduci sa se intample, nu contribui la realizarea lor. Nu te lasa controlat de emotii si nu exagera niciodata, asta e parerea mea, si s-ar putea sa scapi de ganduri nefaste.Sanatate

| Username272 a răspuns:

Gândește-te ca o pierzi si sigur nu o sa mai fi, controleaza te!

| Navagio a răspuns:

Dacă ești gelos nu faci decat sa-i arăți ca nu ai incredere in ea. Mergi pe incredere nu o sufocă de la început, lucrurile o sa meargă de la sine.

| CristinaEmma a răspuns:

Gelozia vine de la faptul ca nu esti sigur pe tine sau probabil ai facut tu candva ceva gresit sau cineva tie si ti-a ramas acea chestie cum ca si ea ar face acelasi lucru.
Cum ai spus ai 30 de ani, concentreazate pe cum puteti face sa fie bine, găsiți mereu solutii, uitate la realitate, nu la gandurile tale, fiti sinceri si deschisi unul fata de celalat si vei vedea ca totul va fi bine,
Iar cine te iubeste daca te iubeste cu adevarat si o duce capul inainte de a gresii iti va spune ce iti lipseste tie sau nu merge intre voi sa reparati si sa fie ok inainte de a cauta in alta parte.
Nu fi obsesiv cu ce face, unde este, cu cine este mai bine intreaba si asculta raspunsul, ai incredere caci daca te minte adevarul se afla oricumwinking sau in timp vei intelege
Fi barbat!