Pai omul are dreptate sa puna capat relatiei dupa 6 accidente serioase, cu masinile omului, atat personale cat si de firma, dovedind nepasare totala, pentru ca nu ai distrus bunurile tale ci ale iubitului tau si in final l-ai bagat si intr-o altercatie cu tiganii interlopi din orasul tau.
In situatia asta orice om normal la cap ar rupe relatia de acest fel, fiindca i-ai adus o paguba imensa financiar si acum i-ai si pus viata in pericol, prin amenintarile primite de la tigani.
In viata, trebuie sa stii cand sa opresti si sa indepartezi pe cei care sunt toxici si-ti aduc numai nenorociri, fiindca te trag dupa ei si-n final te distrug.
Uite aici si isoricul declaratiilor tale:
https://www.tpu.ro/utilizator/aavhwf/intrebari/
Din ceea ce ai descris si ceea ce ti-a spus iubitul tau, nu reiese ca el vrea sa se desparta de tine doar pentru ca a fost amenintat de acei rromi!
Faptul ca iti aduce niste reprosuri care tu zici ca nu sunt deloc adevarate, mie imi da suficiente motive sa te sfatuiesc, sa renunti la ideea de a vrea sa mai fii cu acest om, adica de ce ai lupta pentru cineva care are o asa parere despre tine?!
Nu mi-as lasa iubita ca m-ar ameninta niste rromi oarecare, fie ei si cei mai tari interlopi, este semn de lasitate!
Daca faza cu amenintarile acelor domni de culoare l-a facut sa numai vrea sa fie cu tine, atunci este un fatalau!
S-a speriat de amenintarile acelor oameni, si inteleg perfect pentru ca si eu am fost in aceeasi situatie, dar nu cred ca asta e motiv sa-mi reproseze lucruri pe care le-a facut de buna voie.
Nu vrea sa stea la discutii sau sa ma lase sa ii explic ce cred. Poate ar fi mai bine sa renunt, chiar daca tin la el foarte mult.
5-6 accidente, serios? Recomand sa lasi volanul din mana daca vrei sa mai vorbeasca iubitul tau cu tine
Adevarul e ca povestea spusa din perspectiva lui nu am auzit-o, deci nu prea ne putem pronunta in modul in care doresti...Din ce ai scris pare ca ati trecut de punctul in care ii mai poti demonstra contrariul, prin urmare, mai ok este ca fiecare sa isi vada de propriul drum? Tu stii.
Epuroaico nu e de la scandalul cu romii e de la faptul că i-ai bușit mașina ieri.
Iubitul căruia i-ai lovit mașina de cinci ori într-o lună până când i-ai distrus-o total? Iar acum era să-l mai implici și într-o bătaie?
Mna, ce să zic, îl înțeleg și pe el.
Dar oricum nu era masina lui personala. Era masina firmei.
In plus, nu inteleg de ce ar fi vina mea ca acei oameni erau agresivi
Faptul că nu este mașina lui ci a firmei nu are importanță. El tot trebuie să dea socoteală acolo pentru că prietena lui a făcut-o ferfeniță.
Https://www.tpu.ro/......-intru-la/
si nu e vorba despre masina, care oricum nu e chiar atat de lovita
Poate chiar ești materialistă!
Învață să accepți unele chestii in viața.Nu e o rușine să fii materialistă, atât timp cât vrei ȚIE sa îți demonstrezi că nu ești.Lui nu ai ce sa ii demonstrezi.
Cat despre iubirea ta fata de el.Recomand un dus rece și reveneala, nu e de tine.
Bafta!
Învață să ți rezolvi problemele. Nu i pune viata în pericol iubitului degeaba. Ție ca fata poate nu ti făceau nimic dar el fiind băiat le era la îndemână sa îl atace. De ce nu ți ai sunat părinții? De ce unele fete/ femei vor ca iubiții sa le rezolve mereu problemele? Ei ajung sa se sature de o persoana care tot timpul atârnă ca o povara pe umerii lor. Nu zic sa nu apelezi niciodată dar apelează doar atunci când chiar e necesar și chiar e cazul, dar nu îl baga în necazuri inutil. Erai la politie, de ce nu te ai întors la politie sa reclami ca acei oameni te amenință sau te jignesc?
In ce priveste comportamentul rromilor, e ceva tipic pentru ei sa ameninte si sa injure in absolut orice fel de situatie pentru ca asta este cultura mostenita la cort si o spun constient fiind ca imi vor zice unii ca sunt rasist dar facts can not be changed, asta au facut prin toata Europa pe unde s-au dus la "munca cinstita". In ce priveste situatia cu iubitul tau, chiar nu avem de unde sa stim in ce fel decurge relatia dintre voi doi si ce faze i-ai facut tu sa-i creezi aceasta impresie. Nu prea ai alta solutie decat o discutie deschisa si o schimbare de comportament din partea ta daca te stii ca i-ai gresit cu ceva.
Problema este ca nu vrea sa discute. Mi-a spus doar ca s-a speriat foarte tare azi-noapte si nu mai vrea sa treaca prin asa ceva vreodata
Lasa-l atunci sa se linisteasca o vreme si nu mai insista pe om. Poate are nevoie de putin time alone ca sa zic asa.
Posibil nu i-a placut faptul ca ati intrat in conflict.
Este adevarat ca erati cu nervii excitați in urma accidentului, insa nu este o scuza pentru atitudine maidanista.
Posibil nu este prima oara cand sunteti in stare conflictuală si acest lucru ii displace.
Pe de alta parte un barbat trebuie sa te faca sa te simti in siguranță si ca te apara indiferent de context.
Si asa descoperi omul...la greu.
Daca v a spus ca doreste sa va despartiti inseamna ca are nevoie de spatiu.
Luati o pauza in relatie....lasati omul o leaca linistit.
Va linistiti si dumneavoastră si evitați conflicte inutile.
Apoi vedeti cum va este mai bine.
S ar putea sa realizati ca nu l iubiti atat de tare ci ca va simtiti atrasa de siguranta materiala si alte chestiuni iluzorii ce tin tot de nevoia de siguranță.
Si sa sintetizam... aveti putina stima de sine si daca v a spus liber....lasati l cum doreste.
Toate cele bune,
Multumesc, o sa iau in vedere ce mi-ati spus
Cu drag, ❤️
„Am intrat intr-un conflict azi-noapte cu niste domni de etnie rroma, dupa ce am iesit de la sectia de politie din cauza unui accident."
Aici ai greșit. Trebuia să te întorci la poliție să depui plângere.
Și eu m-aș despărți de tine după faza asta, nimeni nu trebuie să se simtă în nesiguranță.
Iar interlopii se știe de ce sunt în stare.
Acum e usor de spus ca trebuia sa ma intorc la politie.
Atunci eram prea speriata si neavand nici masina chiar nu stiam ce sa fac si am intrat in panica. Cred ca la fel a facut si el, inteleg asta dar nu mi se pare ca am procedat gresit sunand-ul.
Da. În principiu, nu expui pe cineva drag la astfel de riscuri. Îți dai seama, este speriat acum.
Așteaptă un timp să se mai așeze lucrurile, și discutați cele întâmplate.
Îți sugerez să scrii un bilet, o scrisoare, în care să-i explici că realizezi că l-ai pus într-o situație periculoasă și că înțelegi ce simte și cum se simte, că și tu la rândul tău erai panicată. Trimite-i și SMS cu textul scrisorii, pentru a fi mai multe șanse să o citească.
Sper sa te lase busitoare de mașini. Ești analfabeta nu știu cum ai luat permisul ala.
Nu e deloc bine ce a facut, e putin cam imatur din partea lui sa faca asa ceva, a fost doar un pretext sa se desparta de tine. Ai trebui sa treci peste.
petroneladiva882882 întreabă: