anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intrat sa descarc niste filme si intamplator pe laptop mi-au aparut mesajele de la Skype ale prietenei mele cu care stau in chirie. Ii trimisese niste conversatii cu un baiat la prietena ei si le-am vazut intamplator. Saptamana trecuta a iesit cu o cunostiinta la suc si m-am simtit exclusa pentru ca nici macar nu m-au chemat, iar ea zicea de un asa zic baiat si nega faptul ca e baiatul cu care am vazut conversatiile pe laptop. M-am simtit mintita pentru ca nega si inca neaga si ea si prietena ei, dar eu tot am vazut mesajele. Ceea ce e penibil e faptul ca ele inca cred ca eu le cred. Am zis ca am bagat doua detalii de la mine sa o testez. Ii vreau doar binele si baiatul ala nu e cea mai buna alegere! M-a jignit si a zis ca sunt o ratata si ca eu vreau sa fiu prietena cu ea si m-am apucat de plans in fata ei. Am facut multe lucruri frumoase pentru ea si nu a apreciat nimic. O sa ma mut curand de acolo. Am plecat acasa azi si a zis ca foarte matur din partea mea, dar ma tulbura tare si am decis sa plec. Ce credeti?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Scuze, ca-ti spun pe fata, dar si tu iti meriti ce primesti.
Ce ai cautat TU pe laptopul, pe contul ei de Skype?
Poate tocmai ea te a testat cu acest mesaj, cat poate avea incredere in tine.
Sincer, daca esti atat de bagareata, eu m-as scapa de tine ultrarapid si cu ecou prin toate cunostintele comune...

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Cred că poate așa vei învăța să respecți intimitatea celor din jurul tău.