| DianaDya4567 a întrebat:

Am lăsat copilul ierila mama pentru ca să pot petrece timp cu soțul meu am zis ca îl las 2 zile dar simt ca nu mai pot sta fără el băiatul are 3 ani am vorbit cu el ca am sunat-o pe mama dar tot îmi e dor de el nu am stat niciodată asa departe de el.Ce pot face în situația asta?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La varsta de 3 ani, copilul (dar si parintii) trebuie sa invete sa stea cateva zile departe unul de ceilalti!
Distractie placuta si lasa grijile acasa, acum relaxati-va!

| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa divortezi daca fara copil nu poti sta, poate vei putea fara sot sa stai, odata ce nu esti capabila sa-i impaci unul cu altul, ca sa-i ai pe amandoi.

PS ma rog, stiu ca esti TROLL plictisit, de aceea postezi aceeasi poveste zilnic, cu diverse prostioare intrigante happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ba te plângi că vrei să menții relație cu soțul, ba vrei sa stai doar cu copilul...nu moare nimeni 2 zile daca nu își vede copilul... Serios acu.

| Furnicuta000 a răspuns:

Instinctul matern. Azi esti singura si zici ca nu vrei copil pe cap si cand ai copil nu mai poti sa stai fara el laughing
Asa o sa fie toata viata, e o legatura pentru toata viata, o sa-ti faci toata viata griji si o sa te gandesti la el chiar daca el creste si se insoara

| Nelucojoc a răspuns:

Sex?