Eu stiam ca trebuie facuta o pauza de 3luni inainte de a concepe fatul pentru e evita posibile neplaceri cum ar fi anumite malformatii.
E mai bine sa faci, mai ales daca nu te grabesti prea tare. In principiu, nu e nici o problema, dar pentru mai multa siguranta e bine sa respecti cele 3 luni.
In momentul cand renunti la pastile. abia dupa trei luni isi revine organismul la normal si ai ovulatia normala... ceea ce iti spun mi-a zis si mie un doctor...deci cel mai bine e sa astepti
Buna! va rog care se pricepe pe aici sa-mi dati si mie un sfat...pana acum nu am ramas insarcinata deoarece ciclul meu este dereglat, asta am aflat in urma unui consult ginecologic.sotul meu este plecat de 3 luni iar eu am fost la doctor in luna trecuta cand mi-a prescris yasmine pentru 3 luni de zile pentru a imi regla ciclul si m-i-a zis cand se intoarce sotul sa ma duc sa mi le scoata si raman insarcinata.acum sunt la a doua pastila din al doilea blister... iar sotul meu m-a anuntat k peste 8 zile soseste acasa, sunt ft speriata sa mai iau k poate numai raman insarcinata...doctora nu rasp la tel...si nu stiu ce sa fac. daca sa le intrerup din aceasta seara sau nu...va rog un sfat.
Alexandragabriela93 întreabă: