anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am luat saptamana asta un 8 la romana ( singurul 8 din viata mea, pana acum am luat premiul 1 cu toate mediile de 10 in toti anii) si mama mi-a spus ca am facut cea mai mare greseala din viata mea. ce parere aveti despre asta?

Răspuns Câştigător
| AstaMicaTeIubesteMoolt a răspuns:

? incearca sa ii spui ca nu poti sa fi perfecta si nu poti sa iei numai 10, cel mai probabil vei mai lua si alte note gen:8 sau 9, dar vei avea grija sa nu se mai intample + ca daca e unul singur nu iti strica media, nu e o tragedie. poate va intelege si va ierta, chiar conteaza daca numai ocupi primul loc si iesi pe al2lea?
Nu prea cred, adica sunt alti copii care nici macar nu au visat sa ia numai 10, ba din potriva au luat numai 5-6-7, nu a fost sfarsitul lumii, inca se bucura de viata, chiar daca poate in interiorul lor sufera

Sper ca te-am ajutat happyhappyhappy

fundita

17 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu considera o tragedie o nota de 8, pe lumea asta sunt lucruri mult mai grave. Sa fii sanatoasa!

| anad a răspuns:

Milioane de parinti ar fi mandri sa aiba copiii lor doar note de la 8 in sus! Ea a avut la scoala doar note de 10?

Răspuns utilizator avertizat
| forever4you a răspuns:

Moamaaa draga mea dar ce nota mica, si mama mea este stricta dar nici chiar asa, spune-i mamei tale ca daca aveai notele mele ce itit mai spunea? Primul 8 nu conteaza o data si-o data ar trebui sa avem si noi note sub asteptarile noastrewinking

| Georgiana2905 a răspuns:

Sa nu exagereze. Probabil nu vrea sa te lasi peo ureche dar stai tu linistita ca mama ta e mai mult decat mandra de tine

| ταξιδιώτης a răspuns:

La urma urmei conteaza doar cunostintele pe care le acumulezi, note mari... bune dar saptamana, luna...peste 20 de ani iti amintesti pentru ce ai primit 10+? Mama ta mergand pe strada nu s-a impiedicat niciodata? Asta e viata nu te necaji conteaza sa mergi inainte.Succes!

| Anddrea a răspuns:

Doamne sfinte. Stai ma linistita. O sa ai ocazia sa iei si primul 6 din viata ta si primul 4 cand o sa fii la liceu. Probabil mama ta a incercat in felul ei sa te impulsioneze sa nu mai iei note "mici" de acum incolo. Dar nu trebuie sa-ti faci probleme. Un 8 nu e un capat de lume si cu siguranta nu e cea mai mare greseala din viata ta. Nu pot sa cred cat de inconstienti sunt unii parintii. Daia fug copiii de acasa sau mai grav se omoara, de frica parintilor.

| yoo23 a răspuns:

Inseamna ca mama ta e o...nu mai zic, care a vazut ca ai luat numai 10, vrea ca toata viata sa ai numai 10.Viata nu e doar lapte si miere, mai vin si note proaste...stai sa vezi pe viitor ce o sa urmeze.

| DarkShaodw1 a răspuns:

Heybig hug
Spune-i mamei tale ca nu e o tragedie sa iei un 8. Si eu am luat anul asta primul meu 8, dar nu mi s-a parut cine stie ce tragedie, mama a spus ca nu-i absolut nicio problema. Pe deasupra, iti poti repara si media. cu cativa de 10.
Stai linistita, nu-i capat de tara, iar colegii s-ar putea sa te aprecieze mult pentru ca nu esti chiar atot-stiutoare, si nu esti perfecta, ca toata lumea.

Răspuns utilizator avertizat
| Angelsergiuboy a răspuns:

Nu e bine sa fii chiar asa tocilar/a si maicata e mooooooolt prea exigenta sa vezi cand o sa iei 5-6 ceo sa zica o sa te omoare e o tampenie

pune picioru in prag zi si tu invat cat pot nu pot fi perfecta

daca te-am ajutat 1 funda te rog

| MikiLovee a răspuns:

Cat de aiurea... pai trebuia sa ii explici ca nu toata lumea are tot timpul zile bune si ca toti mai gresim e omeneste... sau ea nu a facut nici o greseala niciodata?
eu cred ca a exagerat si ca sa nu`ti faci griji, daca inveti ca pana acum mai poti lua 10 ca sa iti iasa media 10 sa fim seriosi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 8 ani si in aprilie{3 aprilie}am 9 ani si am singurul 9 din viata mea tot la romana sau la matematica.Ma gandesc ca trebuie sa faci teme de casa la fel ca si mine.Eu fac 2 pagini de romana si 30 de minute de matematica{desigur, sunt temele de casa!}. exerseaza in fiecare zi.Cam la fel cum ai ajuns tu la acest succes{da fa si temele de casa te rog, sau nu trebuie, nu e obligatoriu}. Pupici! Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistita ca nu iti face nimic
ai gresit si tu o data... n'are nimic
pentru a fi scolar trebuie sa ai toate notele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O mare prostie! Mama ta a zis(mai mult a vrut dar nu i-a reusit) asta sa te incurajeze. Ce, ai luat un 8, mare paguba! Continua sa inveti si sa te distrezi. bucura-te de viata de elev happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vay. ce parintzi cicalitori ai! trebuie sa te inteleaga ...pana acum ai luat numai 10 ...se mai intampla. Lasa! X:X

| madalyna a răspuns:

Mama ta va dori ca tu sa iei numai note de 10 pentru ca asa s-a obisnuit sa obtina de la tine si notele un pic mai mici cum ar fi(8 sau 9)sunt destul de bune.Incearca sa-i explici mamei tale ca nimeni nu-i perfect si ca ai luat o nota destul de bunicica dupa parerea mea si promite-i ca data viitoare o sa te straduiesti mai mult ca sa obtii o nota mai mare.Mult succes:!