| ramonasehapovic a întrebat:

Am mai fost si la altii doctori toti spune ca nu are nimic copil sanatos cai normal sa planga atunci ce este cineva ma antrebat daca bat copilu nu niciodata nu mi-am batut copii nici sotul meu nu tipam la copii nu ne certam an fata copiilor stiu foarte bine ca cu bataia nu se rezolva nimic si nici nu ie sanatos

5 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Eu cred ca are nevoie de mai multa atentie: sa primeasca mancare la timp, sa fie scoasa la aer, sa fie schimbata de fiecare data cand are nevoie etc. Daca e mai mic.
Daca e un copil mai marisor atunci trebuie sa invete ca nu poate avea tot ce cere, sa nu devina rasfatat pentru ca asta e un motiv pentru care plange: vrea ceva, voi nu stiti ce si uite asa incepe sa faca,, crize,, de plans.

| psihox a răspuns:

Daca i-ati cumpara un instrument, mai bine mergeti cu el intr-un magazin plin cu instrumente sa si-l aleaga si dvs. sa fiti convinsa ca-l vrea, ca va canta bine in viata lui. Cu bine.

| Ea12345 a răspuns:

Copilul plange fara sa-i fi facut ceva? Te-ai gandit ca pote sufera de autism? Cati ani are?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi suferit de autism, nu mai vorbea, nu mai comunica deloc cu parintii, poate avea o usoara forma de teama, ori a visat ceva vreodata, ori l-ai lasat singur cu cineva care a fost mai brusc cu el!
Bataia, asa cum ti-am mai raspuns la alta intrebare nu e indicata, nu rezolvi nimic cu ea, mai rau il sperii!
Trebuie sa fii calma in preajma lui, sa eviti a ridica tonul, pune-i muzica de leagan, romantica chiar, si ar mai fi ceva:du-l la biserica mai des, stai la Sfanta Liturghie, la Sfantul maslu si se va calma cu timpul, dar trebuie sa ai rabdare multa, caci a creste un pui de om asta presupune:dragoste si rabdare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tot timpul langa el, oferai dragoste si afectiunea ta, poate s-a speriat de ceva, ii e frica de un anumit lucru, incearca sa comunici mai mult cu el, si tu si tatal lui.