Eu cred ca are nevoie de mai multa atentie: sa primeasca mancare la timp, sa fie scoasa la aer, sa fie schimbata de fiecare data cand are nevoie etc. Daca e mai mic.
Daca e un copil mai marisor atunci trebuie sa invete ca nu poate avea tot ce cere, sa nu devina rasfatat pentru ca asta e un motiv pentru care plange: vrea ceva, voi nu stiti ce si uite asa incepe sa faca,, crize,, de plans.
Daca i-ati cumpara un instrument, mai bine mergeti cu el intr-un magazin plin cu instrumente sa si-l aleaga si dvs. sa fiti convinsa ca-l vrea, ca va canta bine in viata lui. Cu bine.
Copilul plange fara sa-i fi facut ceva? Te-ai gandit ca pote sufera de autism? Cati ani are?
Daca ar fi suferit de autism, nu mai vorbea, nu mai comunica deloc cu parintii, poate avea o usoara forma de teama, ori a visat ceva vreodata, ori l-ai lasat singur cu cineva care a fost mai brusc cu el!
Bataia, asa cum ti-am mai raspuns la alta intrebare nu e indicata, nu rezolvi nimic cu ea, mai rau il sperii!
Trebuie sa fii calma in preajma lui, sa eviti a ridica tonul, pune-i muzica de leagan, romantica chiar, si ar mai fi ceva:du-l la biserica mai des, stai la Sfanta Liturghie, la Sfantul maslu si se va calma cu timpul, dar trebuie sa ai rabdare multa, caci a creste un pui de om asta presupune:dragoste si rabdare