| soniak a întrebat:

Am mai povestit despre prietenul meu care, dupa nici 2 ani e atat de indiferent, aproape ca nici nu ma mai baga in seama.Ieri a plecat iar la un prieten, ca de obicei desi il rugasem sa mearga cu mine pana la gara, trebuia sa il astept pe varul meu.Pe la 10, cand m-am intors l-am sunat sa ne intalnim sa mergem impreuna acasa, ca era tarziu. A zis "du-te tu ca eu nu vin acum si vin cu taxi". M-am dus.si el a ajuns pe la 1 si ceva. Aveam o gramada nervi, simteam ca isi bate joc de mine.Bine,ce a fost aseara nu e nimic, dar asa rece se poarta cu mine mereu, nu am iesit deloc impreuna de foarte mult timp, in fiecare sambata, duminica, eu stau acasa.Si nu stiu, simteam nevoia sa ma descarc, l-am facut intr-una ratat si drogat(cu baietii la care a fost aseara stiu ca fuma iarba anul trecut, de asta). El statea nu zicea nimic, s-a pus in pat si a adormit.Tocmai acest lucru ma fae sa cred ca iar a fumat, ca altfel nu statea fara sa zica 2.Anul trecut o luase rau cu fumatul, venea acasa, intra in panica, ieseam cu el noaptea afara sa se calmeze.Si il si cunosteam, ca venea cu ochii foarte rosii, chiar daca el nega ca ar fi fumat. Iar la un timp dupa ce el a zis ca nu mai fumeaza, de cateva ori i-a fost rau, zicea ca nu mai poate sa respire, ii batea inima tare, am fost si la spital.Chiar el a zis odata ca ierburile alea i-au distrus nervii.Acum eu m-am trezit, beau o cafea si scriu aici. el insa sta in pat.nu stiu cum sa ma comport cu el azi, dupa ce i-am zis ca s-a terminat si azi plec, deja imi pare un pic rau. Oare de la drogurile alea sa se poarte asa? (previous question) sad

3 răspunsuri:
| 7 a răspuns:

Pai daca ai zis ca pleci, pleaca.adica,cred ca tu decat il ameninti si nu pui nimic in practica, si de asta el se comporta asa cu tine, pentru ca stie ca indiferent de ce ar face tu vei fi acolo si il vei ierta. dar poate ai dreptate, si drogurile il pot face asa, poate ca in momentul ala nici nu stie pe ce lume se afla.macar incearca sa il ajuti, sa ii explici ca nu e bine ce face, cu toate ca nu se stie daca se mai poate schimba. e cert ca il iubesti, dar daca va continua asa(pe langa faptul ca nu si face lui bine)tu vei avea si maii mult de suferit. e o situatie grea si e greu sa ti spunem noi de ce se comporta asa sau ce ar trebui sa faci! oricum ai grija!straight face

| RuXaaNdRRa a răspuns:

2 ani.prea mult. vrea sa fie mai liber.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fata. un prieten e un baiat cu care iei te plimbi discuti, te distrezi.probabil cu timpul te indragostesti, te casatoresti cu el.deci iti e prieten si are ganduri serioase. un drogat, ca asta al tau daca ati facut si sex, este un f...-lau care crede ca poate face cu tine ce vrea, si cand vrea. iar un logodnic, poate fi un baiat pe care-l iubesti cu care ai facut sex dar vrea sa te ia de nevasta fiindca te iubeste.asta unde se incadreaza?