Educatia data de mama si bunul simt ar trebui sa te oblige sa ai respect total pentru tatal tau, fiindca tu ai dreptul sa-l judeci pe tatal tau, pentru relatia lui cu mama ta.
Esti destul de mare sa-ti folosesti creierul si sa intelegi acest lucru, nu sa urasti oamenii, in special cei care ti-au dat viata.
Acum,ca ai spus motivul este alta discutie.
Daca s-a comportat abject trebuia scos din drepturile părintești.
Imi pare rau.
Sa fiti sanatoase tu si mama ta.
Nu ai de ce să îl ierți, o poți face decât dacă vrei. E foarte bine ca ai convins-o pe mama ta să divorțeze, stiu ce înseamnă să crești cu violența în familie mai ales de față cu copiii, și tatăl meu e la fel, cum pot eu să mai am vreun sentiment pozitiv pentru el când am văzut cu câtă ura o lovea pe mama, cum să il mai simpatizez vreodată, să îl consider o persoana bună, un bărbat bun? E normal ce simți, eu te înțeleg perfect.
Nu-i normal Aboslut deloc să-ți bați soția să-ți maltratezi copii și să-i lași cu frici sechele traume în viața tot comportamentul lui toate manifestările lui față de familia lui față de soția lui față de copii lui îmi spune foarte clar că este un psihopat agresiv care îi place să-și abuzeze familia foarte agresiv. Ai făcut foarte bine că ți-ai ajutată mama să scape de bolnavul ăla maniac. Nici să nu vă apropiați de el și nici tu copile să nu-l lași să se apropie de tine și mama ta ai grijă de mama ta ascultați mama și ajutați mama pe el nu-l m-ai lăsa să se apropie de mama ta și în niciun caz de tine fincă el este un agresor proprie famili. Trebuia să-l denunți la poliție fiindcă el nu este un soț pentru mama ta și nici un părinte pentru tine este un agresor abuzator ce-și maltratează familia soția și copiii.
Nu trebuie să-l iertați fiindcă el a ridicat mâna mamei tale și o so mai facă o dată ce ridici mâna la soția ta spune totul despre el ca și "om" cine este într-adevăr cu Adevărat el nu o iubește cu Adevărat da cu Adevărat pe mama ta el o agresează abuzează pe mama ta și pe tine și dint câte înțeleg eu sunteți obișnuiți cu felul lui de a fi agresorul proprie famili nu trebuie iertat un niciun caz.