Bună.
Sinceră să fiu, fetele vor ca băieţii să fie tandrii cu ele şi să le spună în faţă ce au de zis.
Spune-i că o placi, şi poate se va gândii şi veţi fii împreună!
Niciodată nu se ştie ce îţi rezervă viitorul.
Baftă!
In primul rand: Pofta buna in continuare
In al doilea rand: Nu mereu trebuie sa o intrebi, Acum depinde si de cati ani ai, ai putea cand esti o data singur cu ea sa o iei de mana sa te uiti in ochii ei vreo 2-3 secunde (dar stii tu.intr-un fel mai special) si sa o saruti...va veni totul de la sine. Asta daca ai trecut de varsta aia idioata de vreo 13-14 ani... daca nu, ii poti spune (tot asa cand reusesti sa fii singur cu ea) : "Stii eu vreau sa iti zic ceva de multa vreme.Nu stiu daca stii sau nu dar eu te plac foarte mult.Ce zici? Imi dai o sansa?"
Bafta!
Deci eu sunt fata si iti zic zii direct ca o placi dar dupa aia nu o lua prea tare cu ceva de genu :" Hai sa ne combinam!" o iei usor pana va apropiati si dupa aia ca sa-i spui ori o tragi departe ori un biletel
Ma nenica,ce sa zic,sfatul meu e sa o iei usurel,femeia e ca o floare,daca o iei tare se rupe,daca o iei usor,se indoaie:d deci parerea mea e sa te dai la ea,cu niste mici gesturi frumoase,sai demostrezi k iti plc d ea,k ai vrea sa fii cu ea,in momentul cand ai prin momentul,treci direct la subiect,acum depinde d ea,daca,,are scoala,,ca sa-ti zic asa,trebuie spus in fata,daca e putin mai,, trecuta prin viata,, mai usurel! mult succes!
Bună.
Pai am observat ca multi dintre utilizatori TPU pun aceasta intrebare.
Pai... fetelor le place sa li se spuna in fata tot, deci te sfatuiesc sa ii spui ca o placi, poate are si ea aceleasi sentimente.
Si cu 1 kg de fluturasi eu zic sa tii regim)
Bafta sper sa ai curaj sa-i spui in fata!
anonim_4396 întreabă: