anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mancat 1kg de fluturasilaughing glm sunt indragostit ff tare de o fata si nu stiu cum sa o intrebare,,,,,, ea stie ca o plac mult... dati-mi cv sfaturi dau funda plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Răspuns Câştigător
| Négatif a răspuns:

Bună.
Sinceră să fiu, fetele vor ca băieţii să fie tandrii cu ele şi să le spună în faţă ce au de zis.
Spune-i că o placi, şi poate se va gândii şi veţi fii împreună!
Niciodată nu se ştie ce îţi rezervă viitorul.
Baftă!

6 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Drumul scurt este cel mai bun - te duci si ii spui in fata

| cristi13 a răspuns:

In primul rand: Pofta buna in continuare laughing
In al doilea rand: Nu mereu trebuie sa o intrebi, Acum depinde si de cati ani ai, ai putea cand esti o data singur cu ea sa o iei de mana sa te uiti in ochii ei vreo 2-3 secunde (dar stii tu.intr-un fel mai special) si sa o saruti...va veni totul de la sine. Asta daca ai trecut de varsta aia idioata de vreo 13-14 anibig grin... daca nu, ii poti spune (tot asa cand reusesti sa fii singur cu ea) : "Stii eu vreau sa iti zic ceva de multa vreme.Nu stiu daca stii sau nu dar eu te plac foarte mult.Ce zici? Imi dai o sansa?"
Bafta! happy

| irina41099 a răspuns:

Deci eu sunt fata si iti zic zii direct ca o placi dar dupa aia nu o lua prea tare cu ceva de genu :" Hai sa ne combinam!" o iei usor pana va apropiati si dupa aia ca sa-i spui ori o tragi departe ori un biletel

| Jhonny22 a răspuns:

Ma nenica,ce sa zic,sfatul meu e sa o iei usurel,femeia e ca o floare,daca o iei tare se rupe,daca o iei usor,se indoaie:d deci parerea mea e sa te dai la ea,cu niste mici gesturi frumoase,sai demostrezi k iti plc d ea,k ai vrea sa fii cu ea,in momentul cand ai prin momentul,treci direct la subiect,acum depinde d ea,daca,,are scoala,,ca sa-ti zic asa,trebuie spus in fata,daca e putin mai,, trecuta prin viata,, mai usurel! mult succes!

| DAПA a răspuns:

Bună.
Pai am observat ca multi dintre utilizatori TPU pun aceasta intrebare.
Pai... fetelor le place sa li se spuna in fata tot, deci te sfatuiesc sa ii spui ca o placi, poate are si ea aceleasi sentimente.
Si cu 1 kg de fluturasi eu zic sa tii regimlaughing)
Bafta sper sa ai curaj sa-i spui in fata!

| ands a răspuns:

Si au fost dulci? happy