| kaileemckenzie a întrebat:

Am mare nevoie de prieten (iubit) Chestia este ca am un baiat la mine in clasa la care i place de mine si eu il tot ignoram si nu ii chestia ca no 'nu is suficient de frumoasa pentru el' pentru ca mai la toti baietii din clasa si din scoala le place de mine si ma considera fata perfecta. Da nu prea stiu cum sa-i spun ca il plac.Ar fi o optiune sa imi caut un prieten da nu prea vreau pentru ca aveam o mare obsesie pentru un baiatul X da acum nu mai prea am si imi place de acest baiat la care ii place de mine. Va rog mult mult de tot sa ma ajutati cumva ca nu stiu cum sa-i zic acelui baiat ca-l plac... Funda :* :* >:d

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa-i spuna o prietena comuna sau o cunostinta comuna ca il placi si ca astepti sa faca el primul pas!big grin.parerea meabig grin

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

App...modesta mai esti!laughingwinking

| PoohZeta a răspuns:

In primul rand scapa de fite si in al doilea rand du-te la el si spune-i in fata ca asa se face!

| Linilerei a răspuns:

Dacă o luăm din punctul tău de vedere, ar însemna că dorești să folosești o persoană doar pentru a ajunge la alta. E mai simplu să-i spui direct că îl placi. Vorbești cu el și îi spui adevărul. Îi explici ce și cum și dacă tot te place de ce ar exista dubii și impedimente? Succes!

| kaileemckenzie explică (pentru anonim_4396):

Asa-i? Om mai modest n-am vazut ca mine? laughing

Asa-i? Om mai modest n-am vazut ca mine. laughing

| kaileemckenzie explică (pentru Linilerei):

Hmm...este un raspuns bun, mersi ai dreptate si scuze da tiam vazut cam tarziu raspunsul va dadeam la amandoi funda...dar in orice caz mersi mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru kaileemckenzie):

Am vazut ca mi-ai dat funda!
Mersi da nu stiu ce sa fac cu ealaughing)...sincerlaughing

Ehh...fa ce vrei cu ea... oricum am incercat metoda ta si acum acel baiat ma invitat la bal de Valentines Day Deci mersi pentru ajutor big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru kaileemckenzie):

Eeeeeee...cine stie, stie!laughing