| Alina23333 a întrebat:

Am născut acum ceva timp o fetiță însă mie îmi e cam teamă să mă apropi de ea e așa mica și fragila simt ca nu pot avea grija de ea soțul meu îmi zice ca e posibil sa am depresie postnatala nu știu ce să fac.Cum mă pot obișnui cu cea mica? E posibil sa am despesie postnatala? Cum pot trece peste perioada asta?

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Roaga si sotul sa te ajute. Roaga-te Tatălui nostru ceresc sa iti dea intelepciune si putere sa ai grijă de darul pe care El ti l-a încredințat. Asa sunt copiii, mici, tine-o cat mai aproape de tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Si de cand ai nascut-o nu ai hranit-o tu, nu au schimbat-o, nu ai tinut-o la piept cum tone orice mama copilasul mult dorit?
Cine se ocupa de bebelus?
Ai lasat-o sa moara de foame?
Vezi sa nu ajungi in psucarie ca ti-ai omorat copilul prin infometare!
Trezeste-te le realitate femeie, ca un copilas nu este o papusa sa o uiti pe canapea, nemancata si neschimbata.
La ce dumnezu ai facut copilul daca nu te intereseaza?

Ma rog, stiu ca esti troll si postezi de plictiseala subiecte controversate, dar nu ma pot abtine sa nu-ti rapsund dezgustat de un asemena comportamnet.

| 1onur a răspuns (pentru Violleta2022):

Sunteți rea! Și exagerați.

Ea nu se simte bine este absolut normal să aibă unele frici că își iubește cu Adevărat bebelușul! Dece nu o înțelegeți și pe ea!

Na zis că ai face ceva Doamne ferește! A zis că este ( fragil) bebelușul! Și normal săi fie un pic teamă iubirea enormă pe care o simte cu Adevărat pentru bebelușul ei, îți mai da și frica aia că este bebelușul până la urmă extrem de fragil și îi este frică să nu-l țină prea tare în brațe ei poate nu știe să-l țină în brațe! își iubește cu Adevărat bebelușul! a spus că este fragilă! Na zis nimic altceva.

| Alina23333 explică (pentru Violleta2022):

Soțul meu sa ocupat de ea până acum și de hrănit și de tot pentru ca îi dăm lapte praf și imi paza de ea dar nu ma simt bine mi și mi-e frica sa ma apropi de ea pentru va e prea fragila

| 1onur a răspuns (pentru Alina23333):

Bebeluși trebuie loat lin în mâini! Lin! Super super ușor! Ei la orice mișcare bruscă se trezesc Doamnă Alina.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alina23333):

Banuiesc ca tu mergi al munca zilnic, in locul sotului, daca sotul este acasa crescand opilul, nu?
Cel putin asa ar fi normal.

Ciudat, sa fii femeie si sa nu ai instinct matern sa fii rece si dura sa nu vrei sa-ti iei copilasul in brate, rar imi este dat sa aud de asemenea specimene de mame.

| Violleta2022 a răspuns (pentru 1onur):

Iti recomand sa raspunzi acolo unde esti capabil si sa ignori pe alti useri care dau raspunsuri diferite de ale tale.

| AliGab a răspuns (pentru Violleta2022):

Doamna draga, cand am nascut ultimul baiat, acum un an si jumatate, am nimerit in salon cu o femeie care, datorita unor probleme de sanatate, a avut primul copil la 43 de ani. Femeia aceea paraliza de frica cand ii puneau bebelusul langa ea. Daca nu as fi vazut asa ceva, nu as fi crezut ca este cu putinta. Copilul era extrem de dorit, iar mama nu era nici rece, nici indiferenta, dar ingheta si se facea ca ceara cand era vorba sa-si atinga bebelusul

| Violleta2022 a răspuns (pentru AliGab):

De ce trebuie sa va simtiti vinovata si sa dati explicatii in locul persoanei intrebate?

| simplaexistenta a răspuns:

Fa-ti curaj, pentru ca fetita ta are nevoie de tine

| eliancodrut a răspuns:

Nu sta departe de el. Ai gresit ca nu l-ai hranit la san. Un copil trebuie hranit la san cat mai mult, dar esentiale sunt primele 4 luni.
Apropie-te de el. Copilul nu este atat de fragil pe cat pare. Invata sa-l ingrijesti si sa-l hranesti. La inceput o sa fie mai greu, dar o sa vezi ca nu este greu.

| Kufu95 a răspuns:

Da, cel mai probabil ai depresie. Așa par toți bebelușii, dar nu trebuie să îți fie frică, atâta vreme cât tu o hrănești, nu ai de ce să îți faci grji.

| 1onur a răspuns:

Bebeluși fără mama lor sănt complet singuri!

Tu nai nicio depresie de niciun fel! îți iubești cu Adevărat foarte mult bebelușul și din frica că este fragilă! Nu te aporpi de ea asta este totul!

Trebuie urgent să-ți iei copilul bebelușul care l-ai adus pe lumea asta în mâinile tale și grija ta, nu lăsa bebelușul în mâinile absolut nimănuia! El trebuie să mănânce trebuie să-l schimbi să fi enorm enorm de atentă cu bebelușul! Și eu iubesc cu Adevărat orice bebelușul eu sunt mort! Când vând un bebeluș mic mic de tot mâinile alea mici piciorușele alea mici RAİUL PE PĂMÂNT! raiul pe pământ sănt bebeluși! Ei sănt prea nevinovați prea curați pentru o lume ca asta.

Trebuie să ai grijă de bebeluș URGENT! tu ești mama la bebeluș nai săi faci nimic sunt enorm de sigur de asta, orice mama este în stare de război mondial! Pentru bebelușul ei! Trebuie să mănânce! Lapte vezi ca nu orice fel de Lapte! Sunt late speciale pentru bebelușul nou născut! La fel este mâncare pentru bebeluși la cutie mici de mere! de mai multe feluri! Să ai grijă enorm de mare cu bebelușul că nu este de joacă!

Sunați o soră, cheamăți mama, cheamăți tatăl stai cu ei neapărat cheamăți sora și mama doar ele două te pot înțelege în situația asta! în care te afli ele pot ajuta până îți revi din stările de rău în care te afli la fel și bebelușul! Nu trebuie scăpat din atenție nici măcar! O singură secundă! Tu ști cum plâng bebeluși? Mai încet ca o pisică! Nici nu-i auzi! Atenție enorm enorm de mare la Bebeluș!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu este depresie.Iti iubesti copilul si vrei doar sa il protejezi.Te vei obisnui nu fragilitatea copilului destul de repede, stai linistita.

| AdeA1991 a răspuns:

Draga mea,

Ia-o usor. Fa-o treptat. iti vrei fata langa tine, si mai mult ca sigur si ea te vrea mai ales de cand a ajuns in lumea asta mare si straina.
Roaga-ti sotul sa te asiste. O tii cat poti, si rogi sa o ia cand simti nevoie de spatiu. sistemul tau nervos este inca surmenat dupa nastere, si inca se obisnueste cu schimbarea.
Nu toate femeile se pot transforma in supermame ca la apasarea unui buton, si asta e okay.
Tu ai grija mai intai de tine ca sa poti avea grija de cea mica dupa aia.
Sanul e bun, formula e buna. Bebe sa fie mancat, ca de restul nu-i bai, asta nu-i nevoie sa fie sursa de stres.

Si nu asculta toti certaretii care mai rau te fac sa te simti presata si vinovata. Unii vorbesc din ce au acasa, altii din auzite, iar altii pur si simpu au gandirea limitata.

O sa te descurci grozav mamico, ai incredere in instinctele tale.