Ce treabă ai să întrebi seful? Vrei ca ăla să fie interesat de persoana ta? Gândește psihologic, trebuie să rămâni un incognito, nu să aduci istorii cu tine. Ai grijă la prietenele cu cine fumezi, dacă fumezi cu cineva la sentiment de viciu nu înseamnă că ție si prietenă.
Stai calma. Eu daca as fi seful cuiva care e ok chiar nu m-ar interesa daca inainte nu a fost.
Părerea mea că pe actualul tău șef NU îl interesează neapărat istoricul tău profesional, ci modul cum lucrezi în magazinul lui, cum te comporți cu clienții, cu ceilalți colegi. Nu-ți face griji degeaba. Ah! Și încă ceva: dacă șeful tău e o persoană integră, educată și cu adevărat orientată spre profesional, nu ar trebui să plece urechea și să asculte bârfele despre tine spuse de către ceilalți.
E un rahatel de 20 si ceva de ani
Nu plecasei din cauza prietenei care a venit si le-a spus tuturor ca ai facut videochat?
Pai daca totul merge bine, de ce sa mai intrebi? Si daca e sa ii spuna tipa aia sefului tau ceva, eu cred ca el o sa se convinga singur ca tu iti faci treaba, mai ales daca zici ca lucrezi de ceva timp acolo
La ce criza de oameni este sa se angajeze pe salariile mici si la Mega Image si la Profi nu o sa ai nicio problema.
Nu ii intereseaza pe cei de la Profi de ce ai plecat de la Mega Image.
Tot timpul angajeaza si unii si altii ca le pleaca angajatii repede din cauza salariilor mici, deci au nevoie de tine si nu o sa ai probleme.
Effy35 întreabă: