Pai spune-i"Nu te mai plac ce nu-ti intra asta in cap? ceva de genu"si mai am una spune-le parintilor lui. Sa se comorte mai frumos cu tine nu sa te traga de par si ce-ti mai face tie si sa te lase in pace.Sau cand te mai trage de par spune-le profesorul/profesoara sau dai o palma peste fata si invata-l la respect sa se comporte frumos cu tine. Si daca tot nu inceteaza poarteta cum se poarta si el cu tine. Sau fi cu altcineva[prin iubire ma refer] si poate acel nou iubit o sa-l potoleasca.Bafta
Daca te ameninta spune parintilor sa vina sa stea de vorba cu el mama sau tatal tau.sau fratelui tau sa ii spuna sa te lase in pace poti sa ii spui dirigintei ca te ameninta sau directorului. daca nu fac nimic mutate din clasa. vorbeste cu parintii tai sa vorbeasca cu parintii lui sau cu diriginta.mult noroc
Ii previ ca daca nu te lasa te duci la director si daca tot nu intelege chiar te duci, chemi si parintii la scoala sa mearga sa vorbeasca cu directoru si gata nu o sa mai ai probleme cu el da si tu esti de vina ca nu te-ai uitat cu cine te-ai incurcat si pe o parte mereirti si tu ce iti face da totusi fa ce ti-am zis eu ca nu o sa se mai ia de tine si altadata ai grija cu cine mai stai de vorba mai intai sal cunosti si sa vezi cum se poarta si dupa aia sa stai cu el.
funda
Da am una.Pacalestel ca vrei sa fii din nou cu el si incearca sa-l faci pe el sa nu te mai placa si ai scapat.
Nu stiu...incearca sa vorbesti cu el despre asta. incearca sa-i explici ca nu ti-a convenit in relatia asta fiindca el era posesiv. iar acum, nu il mapi placi din cauza a ce a facut. spune-i ca daca se poarta urat cu tine nu o sa fiti nici macar prieteni. sper ca ti-am fost de ajutor