Imi pare rau de situatia prin care treci, insa nu trebuie sa lasi sa te afecteze situatia acesta.
Viata ta merge de acum inainte pe un drum propriu, o sa devii o femeie matura si o sa iti intemeiezi o familie pe care o sa o iubesti asa cum merita.
Alunga-ti din minte gandurile triste si axeaza-te mai mult pe scoala si pe prieteni.
E bine ca ii ai pe bunici alaturi.
Nu te mai framanta cu problemele cu ai tai.Lasai in voia lor atata timp cat o sa vina sa te vada si te vor ajuta e ok.Nu mai pune la suflet pentru ca isi vor da ei singuri seama ca gresesc.
Asta e drama intregii Românii.
Lipsa locurilor de munca determina plecarea in strainatate care la rândul ei duce la destramarea familiilor. Iar de suferit sufera copiii.
: (
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Spovedește-te și nu mai pacatui. Relația dintre voi se va îmbunătăți, Dumnezeu va face asta.
Pai sa zicem ca la mama ta nu mai ai sanse sa te duci tatal tau te iubeste si tu il iubesti pe el si pe bunici in cate am inteles eu zic sa uiti sa treci peste si sa iti continui viata chiar daca e urata si grea di partea mea iti doresc vericire si noroc in viata.