Este Inconstienta pur si simplu! Cum poate avea incredere in cineva care il cunosti pe internet? Cred ca sa comportat ca o fata de 15 16 ani! Daca are un sot extraordinar de ce a plecat? Dar cei doi copii? acum scuza ma nu vreau sa ti judec sora dar mi e foarte greu sa cred ca o femeie isi poate lasa doi copii in voia sortii si sa plece cu un alt barbat ..pentru ce? era batuta avea o viata grea? Ce mama isi lasa doi copii pentru un barbat..si unul care il cunosti pe internet!@!@sunt ferm convins ca a facut greseala Vietii ei1! ai sa vezi! in ce incurcatura va intra si cu siguranta va pierde tot! Un Sot extraordinar Doi copii probabil frumosi si sanatosi foc! Deci Ea a Ales calea pierzaniei! odata plecata si ajunsa in franta sunt curios cum se va mai intoarce inapoi? asta chiar daca va mai dorii dar nu prea o vad intr o situatie prea buna si frumoasa...pe viitor! ai sa vezi si sper sa mai tinem legatura si sa mi spui!
Trece printr-un poment foarte greu din viata ei, si cred ca se afla poate si intr-o depresie. Timpul le rezolva pe toate in cazul ei, deoarece ea are nevoie de timp pentru a intelege greseala facuta, daca exista vreo greseala.
Mult noroc, tie si surorii tale!
Draga miryamy, eu cred ca sora ta este intr-o perioada foate confuza care o poate face sa isi duplice sentimentele in fel si chip dar de asemenea nu ar trebui sa o critici pentru ca se va simti prost.Ar trebui sa o lasi cateva saptamani sa se gandeasca la viitor cu care din cei doi va ramane ........sa nu uitam ca ar trebui sa faci o alegere buna si in privinta copiilor. Oricum tu trebuie sa ii fii alaturi orice ar alege :-)
Sa nu cada pe mainele traficantilor de carne vie sau sa nu cumva sa aiba datorii si de aceea a decis a plece cu respectivul barbat.