| georgecristian84 a întrebat:

Am nevoie de ajutor, iubita mea vine in tara si eu m-am gandit sa-i fac cadou un inel...acesta fiind inelul de logodna, dar nu stiu cum sa o surprind, vreau sa para ceva miraculos. astept idei...va multumesc

9 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Pai gand te intalnesti cu ea daruieste-i un trandafir, ascunde-l in haina sau la spate mai intai. Apoi incepe sa vorbesti cu ea si cand se asteapta mai putin, scoate inelul. Ma bucur pentru voi, sa fiti fericiti!

| Awesom a răspuns:

Te imbraci la patru bolduri, ii cumperi un mare buchet de trandafiri de toate culorile posibile apoi te duci la usa ei apesi soneria te pui in genunchi si cand deschide ii arati inelul si daca accepta esti cu un pas mai aproape de a-ti pune saiba pe deget.

| Camelisa a răspuns:

Da da! este perfecta ideea cu canabig grin sau poti sa ii legi inelul de "codita"de la cana! O sa fie perfect!
Numai bine si sa fiti fericiti!

| nico097 a răspuns:

Buna.Poti sa ii daruiesti prima data cand va intalniti un trandafir si apoi invit-o la tine acasa unde sa stati de vorba si scoate inelul cand nu se asteapta o sa o surprinzi oricum. Felicitari si casa de piatra.

| Andradalaura a răspuns:

Daca dispui de un apartament ai putea sa faci acolo ceva frumos,cu sampanie, flori, tu, ea, inelul...

| Anuzzyka2000 a răspuns:

Faci o cana personalizata si sa scrie la fund ' vrei sa te casatoresti cu mine? e super asa

| Noriela a răspuns:

Foarte romantic cred ca ar fi sa o inviti la un restaurant, pentru inceput sa comandati ceva obisnuit.Insa tu din timp ar trebui sa te apropii de administratorul restaurantului si sa-i ceri permisiunea de ai face iubitei o surpriza,sa-i spui in ce consta si sa te ajute. Poti vb cu cei de la restaurant sati pregateasca din timp un vas cu gheta si cu o sampanie pentru voi doi,o torta cu luminari pe care sa scrie "vreau sa devii sotia mea", un buchet de roze. Dupa ce veti servi amindoi ceva bucate la acel restaurant,chelnerii ar putea pe rind sa te ajute,la un semn oarecare,unul sa aduca sampania,altul torta cu luminari, unul buchetul cu flori, unul sa stinga luminile din interior si sa includa o muzica mai lenta, iar tu in acel moment sa te pui in genunchi in fata ei si sa scoti inelul, si sai faci propunerea.Cred ca ar fi si asta o idee, parerea mea.Bafta tie si alege ceva original si care so surprinda, caci astfel de momente sunt UNICE in viata si trebuie sa fie MEMORABILE!

| 1234love a răspuns:

Duceva-ti la o cofetarie si pune-i inelul de logodna in prajitura