| ParkMinYeong9006 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Nu stiu ce sa fac! Sunt pusa intr-o situatie foarte proasta! Trebuie sa aleg dintre doi baieti! :'( Stiu ca pare stupid dar...nu stiu ce sa fac! Cu unul sunt in scoala dar este foarte timid si nu vb, iar celalalt vb pe whatssap! Ce as putea face?

10 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Sa nu mai vorbesti cu niciunul pana cand vei dori sa te casatoresti. Lucrul acesta te va scapa de multa suferinta.

| ParkMinYeong9006 explică (pentru anonimg):

Pana ma casatoresc? Mai am... :/

| SkyPilot a răspuns:

Alege-l pe cel de la scoala. Daca e timid, va fi mai respectuos si se va purta mai bine cu tine. Va fi mai greu la inceput, dar merita.

| MskDesign a răspuns:

Cati ani ai? Vreau sa iti pot raspunde pe masura!

| FemeiaPisică a răspuns:

Alegi o relaţie reală sau una virtuală pe o aplicaţie? Şi ce dacă este timid? Eu mereu am apreciat timiditatea deoarece o văd ca pe calitate la un băiat. Mă face să mă ambiţionez şi mai mult să port o discuţie.
Dar, văd că nu eşti dispusă să ai răbdare cu cineva dacă este mai timid.

| ParkMinYeong9006 explică (pentru FemeiaPisică):

Nu ca nu am rabdare dar nu vorbim deloc! Lui ii este ruine sa ma bage in seama si mie imi este rusine sa il bag in seama! Si asa nu vorbim deloc!

| Țoglă a răspuns:

Cel Timid.

| NoName0x0 a răspuns:

Alege.l pe cel care te atrage mai mult!

| Lozinski_Nina_2000 a răspuns:

Mie mi sa intiplat acelasi lucru eu l-am ales pe acela cu care sunt in scoala si pe urma i-am spus ca il plac si el mi-a spus ca nu sunt sanse dar mi-a spus sa i semne de celui ce ma place.
Ideea este capina la urma o sa alegi pe cineva dar sa ai grija. Bafta

| ParkMinYeong9006 explică (pentru Lozinski_Nina_2000):

Mersi! Faza este ca ei ma pun sa aleg si imi este foarte greu! Am noroc ca ma ajuta cea mai buna prietena altfel nu m-as putea descurca! sad Se mai si cearta intre ei pentru ca sunt prieteni buni!