| Biabia89 a întrebat:

Am nevoie de ajutor, nu stiu cum sa mai procedez..imi iubesc foarte mult sotul si nu vreau sa il pierd. Suntem de 11 ani impreuna, nu avem copii desi ne doream foarte mult, am trecut prin foarte multe greutati. Suntem in strainatate la munca iar aici el m-a inselat cu o colega de-a mea de munca, am aflat iar el a ales sa ramana cu ea spunand ca nu ma suporta si nu vrea sa ma mai vada. S-a mutat cu ea iar dupa 3 sapt a inceput sa ma caute ca nu poate sta fara mine, l-am iertat si ne-am impacat dupa o perioada de 1 luna de zile el a inceput sa vb din nou cu ea spunand ca este gravida cu el, mi-a zis ca vrea sa ne despartim pentru ca el isi doreste acel copil. S-a mutat din nou cu ea iar dupa 3 sapt a inceput sa ma caute ca nu o mai suporta pe ea si vrea sa o puna sa faca avort. Incepuse sa doarma la mine, ea a plecat in tara pentru 3 sapt timp in care a facut si avort, desi acel copil incetase din viata deja cu o saptamana inainte. Ne-am inteles foarte bine in acest timp spunea ca ma iubeste zilnic si ca nu o sa ma lase niciodata, dar acum el din nou vorbeste cu ea si imi spune ca vrea sa ne despartim ca nu are sentimente pentru mine, dar locuim impreuna, mancam impreuna, dormim impreuna si ne ajutam si cu banii. Acum 2 nopti a incercat sa faca dragoste cu mine iar eu am cedat. Il iubesc prea mult, nu pot renunta la el spune ca nu vrea sa se mute pentru ca nu are bani de ajuns. Nu stiu ce sa mai fac si nu il mai inteleg.

Răspuns Câştigător
| MGEORGESCU a răspuns:

Exact ce-ti spuneam...nu te amagi cu ideea ca daca o iubea ramanea cu ea si pastra copilul, tu gandeste-te ca daca te iubea nu pleca la ea si nu te ranea in halul in care a facut-o. Eu personal nu cred ca va iubeste pe vreuna dintre voi, doar alearga ca un bezmetic de la una la alta pentru ca ambele permiteti ca asta sa se intample, se foloseste de voi pentru a-si satisface o serie de nevoi( nevoia de apartenenta la un camin stabil, nevoia sexuala, etc), dar atat. Un om care te iubeste nu te raneste, nu te foloseste, nu te LASA, isi vede viata cu tine si e acolo pentru voi mereu. Tu il iubesti din obisnuinta si de asta nu-t vezi viata fara el, iar el se intoarce la tine din obisnuinta si nu pentru ca te iubeste, fa cumva si intelege asta, e pacat sa te distrugi cautand scuze unui om care nu mai are ce cauta in viata ta.Tu stii mai bine, dar eu zic sa casti ochii un pic mai mult si sa-ti permiti sa fii fericita!

Răspuns Apreciat de Editori
| MGEORGESCU a răspuns:

E urat ce o sa-ti spun eu aici si cel mai probabil dureros, dar eu cred ca l-ai pierdut deja in momentul in care a plecat in nenumarate randuri la respectiva tipa, e clar ca ceva intre voi undeva scartie grozav de a apelat la,, favorurile" binevoitoarei tale colege de munca. Si mai cred ca daca a plecat la ea de atatea ori si tot s-a intors e instabil emotional, prostia e din partea ta, primindu-l de fiecare data cand a avut chef nu ai facut altceva decat sa-i alimentezi speranta ca orice ar face tu il primesti/il iubesti etc. Nu stiu zau cat de bine iti vine cand se aseaza in pat langa tine si te amageste cu vorbe dulci(pe mine personal m-ar durea ideea sa stiu ca asa statea si ea), nu te sfatuiesc sa fii orgoliosa, te sfatuiesc sa fii stapana pe tine si sa te respecti, cei 11 ani pe care i-ati petrecut impreuna nu inseamna ca trebuie sa ierti la infinit, sa te desconsideri ca femeie, sa fii roata de rezerva, etc, idiferent cat de mult l-ai iubi, gandeste-te cat de tare te iubeste el daca se tot duce la ea lasandu-te in urma asa cum te lasa...Nu te amagi cu ideea ca tot la mine se intoarce pentru ca ma iubeste, se intoarce la tine ca ii este la indemana si pentru ca ii permiti. Indraznesc sa spun ca o mare gaura intre voi a creat lipsa unui copil, ar fi trebuit sa luati atitudine, sa mergeti sa va tratati si sa va dati interesul si poate, poate iesea ceva, se acumuleaza frustrari pe tema asta si nu e deloc ok. In orice caz, plecarile astea ale lui o sa continue mult si bine daca nu iei atitudine, aduna-te si pune-ti ordine in ganduri si in suflet, gaseste puterea de a depasi asta si o sa vezi ca exista si viata fara oamenii care au incetat sa te iubeasca asa cum o faci tu, sa nu deznadajduiesti nici o clipa pentru ca o sa apara cineva care sa te iubeasca asa cum meriti, cum fiecare dintre noi o merita de altfel. Succes mult in tot ce iti propui!

| Biabia89 explică (pentru MGEORGESCU):

Multumesc din suflet pentru sfaturi.incerc sa il gonesc din viata mea zic acum gata dar dupa o ora sau daca il vad pe el nu pot.nu stiu ce se intampla cu mine de ce am ajuns in halul asta dar nici pe el nu il inteleg de fapt. daca o ibea si vroia sa ramana cu ea pastrau copilul si nu se maj intorcea de atatea ori la mine.in 11 ani nu am avut niciodata probleme cu el.eram cuplul perfect si nimeni nu ne vedea despartiti

| Biabia89 explică (pentru MGEORGESCU):

Da..aseara ne am certat foarte rau i am aruncat hainele si i am zis sa plece dar nu vrea zice ca nu are bani sa se mute ..mama mea a comentat pe Facebook ei si a facut o curva si ca a spart o casa iar el s-a certat cu mine m-a blocat pe Facebook si pe mama si fratele meu, iar ei se intelegeau foarte bine. apoi si a pus poze pe Facebook cu ea si scria in comentarii ca ei se iubesc.

| MGEORGESCU a răspuns (pentru Biabia89):

Comportamentul lui raportat la situatia asta denota inca o data cat de instabil este, si mai demonstreaza ca nu are ce cauta in viata ta, un om care te iubeste nu face asemenea gesturi. Te-as ruga sa nu mai ajungi sa faci imprudenta de a te intoarce sau de a-l primi iar in viata ta. Succes in toate iti doresc!

| MGEORGESCU a răspuns:

Exact ce-ti spuneam...nu te amagi cu ideea ca daca o iubea ramanea cu ea si pastra copilul, tu gandeste-te ca daca te iubea nu pleca la ea si nu te ranea in halul in care a facut-o. Eu personal nu cred ca va iubeste pe vreuna dintre voi, doar alearga ca un bezmetic de la una la alta pentru ca ambele permiteti ca asta sa se intample, se foloseste de voi pentru a-si satisface o serie de nevoi( nevoia de apartenenta la un camin stabil, nevoia sexuala, etc), dar atat. Un om care te iubeste nu te raneste, nu te foloseste, nu te LASA, isi vede viata cu tine si e acolo pentru voi mereu. Tu il iubesti din obisnuinta si de asta nu-t vezi viata fara el, iar el se intoarce la tine din obisnuinta si nu pentru ca te iubeste, fa cumva si intelege asta, e pacat sa te distrugi cautand scuze unui om care nu mai are ce cauta in viata ta.Tu stii mai bine, dar eu zic sa casti ochii un pic mai mult si sa-ti permiti sa fii fericita!

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Auzi, tu ești muiere sau cârpă?!?
Dă-l naibii de nărod, nu-i ultimul pește din gârlă!

| sofisis a răspuns:

Vai Doamne laughing)) cat de proaste sunteti amandoua! Va sfatuiesc sa va mutati toti 3 intr-o casa, zic sa il scutiti pe baiat de atatea drumuri ba colo, ba incoace. Tu chiar nu te respecti deloc? Chiar nu te iubesti deloc? Chiar nu dai doi bani pe tine? Cum sa accepti asa prostie? Si sa mai si zici ca-l iubesti. Revino-ti si trimite-l la amanta de tot.

| Donsavas a răspuns:

Dacă tu il iubesti pe el atât de mult încât să vrei sa l împarti, continuă să trăiești cu el. Se pare ca pentru el este mult mai important sa se distreze cu ambele decat sa aiba o relatie serioasă, după 11 ani împreună. E păcat că esti tânără si rămâi cu o persoana doar pentru ca tu crezi ca timpul petrecut împreună si nu prezentul e mai important. Fericirea ta ramane in mâinile tale si se pare ca el nu e dispus să ti o ofere tie in mod special.

| Emma30555 a răspuns:

Este un om exagerat de indecis, a făcut chestia asta de prea multe ori cu amândouă. Nu se poate sa continuați asa, el procedează asa pentru ca ii merge. Poate obișnuința te tine lângă el, poate dacă ți ai găsi și tu pe cineva ai scăpa de problema. Dacă totuși îl vrei pe el în condițiile astea nu prea ai ce sa faci decât sa te detașezi, sa nu mai suferi și sa îl lași sa se decidă.

| xerxes1 a răspuns:

Scena pare desprinsa dintr-un film cu prosti.

| Biabia89 explică (pentru xerxes1):

Mai mult decat un film..cred ca nimeni nu si ar imagina o astfel de poveste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta Un duhovnic, Nu raspuns la ghici!
Doctorul De suflet e preotul Nu oameni De rand!
La scaunul sfintei spovedanii lucreaza Duhul Sfant Si nu mi tea lui omeneasca!
Cauta o biserica Si spoveditiva, cred ca va lipsesc!

| Subsemnatul123 a răspuns:

Asa de usor il lasi sa te calce in picioare? Dai de inteles ca il doare fix in pix de tine, te inseala cand vrea, se desparte de tine cand vrea, vine inapoi la tine cand vrea si tu tot ce faci este sa-i ierti orbeste toate magariile. Odata ce te-a inselat si s-a despartit de tine, despartiti trebuia sa ramaneti, nu mai merita absolut nimic de la tine.

| gabriielaaa a răspuns:

Un sfat nu mai încercat să repari ce a stricat el eu am facut greseala este si m-am trezit eu suferind de fiecare dată. A ales o pe ea când a aflat cei gravidă desi putea săi spună că de îsi doreste copilu il purtați creste împreună. Rămânea cu tine si avea grijă si de la si copil. Dar ales să te facă să suferi din nou. Eu zic să ei o pauză să te gândesti la tine nu la el. Lui nu-i prea pasă de tine.

| Treaem24 a răspuns:

Sincer nu te merita un om care iubeste nu face asa ceva termini cu el cel mai bine iti faci tu mult rau asa

| Savina23 a răspuns:

Te a inselat o data, o va mai face...Te duce cu vorba.Stiu ca iti e greu, dar mai bine sa suferi acum putin, decat mai tarziu, toata viața.Viitorul stralucit iti sta in față.Ce e al tau, e pus deoparte!