anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor sau de o parere, va rog.

Am 25 si am zis ca stau cu ai mei, din comoditate si din cauza unei povești mai lungi. Ideea este ca nu ne mai suportam deloc. Ea are si probleme cu capul, dar am ramas din simpatie si pentru a isi gasi o casa noua. A trecut timpul si din confort nu si-a mai dat interesul, ba chiar imi face viata un iad cu toate vorbele si incapatanarea ei. E pe bune nebuna si ma uraste.
Vreau sa plec! Dar nu stiu unde!
Ce sa fac? La prietenii astia falsi nu pot apela, ca imi fura cardul, cand dorm. Si ma tem din ce in ce mai des de faptul ca o sa ajung in strada.

Ce as putea sa fac?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Ai facut o alegere foarte buna ca ai decis sa stai cu parintii caci sti foarte bine ca parintii nu te fura si nu te tradeaza niciodata si ca mereu vei avea un acoperis de-a supra capului si o masa calda. Cat despre prietena ta sa stii ca imi pare rau e adevarat ca nu toti copii au noroc in viata si stai linistit vor mai fi si altele.

| StrongHeart a răspuns:

"Am 25 si am zis ca stau cu ai mei, din comoditate si din cauza unei povești mai lungi."
Deci asta i-ai spus ei, dar tu stai singur? Eu asta inteleg.
In cazul in care stai cu prietena si parintii in aceeasi casa, singurul sfat pe care il am e sa le spui ce simti lor si sa vezi ce spun.E normal sa iti doresti sa fii independent la varsta asta.

| AliGab a răspuns:

O poveste absurda, fara inceput, continut si final. Ori esti prost si nu stii sa pui pe hartie o idee/intrebare, ori ai scris ceva ca sa fie scria penteu ca ai prea mult timp la dispozitie si te plictisesti

| Raven a răspuns:

N-am înțeles cu cine locuiești până la urmă și cine este ea. Stai cu părinții și iubita? De ce nu pleacă ea, de ce trebuie să-ți găsești tu alt loc unde să stai?

| Demidol a răspuns:

Cred ca tu ai probleme cu capul. In primul rand, nu se intelege nimic din ce spui. Cu cine nu te suporti? Cine este "ea"? Mama care te-a crescut? Iar prietenii aia falsi, ce pot face cu cardul tau daca ti-l fura? Daca nu este cu contactless si nu iti stiu PIN-ul, doar se uita la el. Si de ce sa te duci la prieteni falsi, cand ai putea sta in chirie?

| AlecsandruDom a răspuns:

Pai in situația de fata, nu poti gasi o rezolvare de moment, iti trebuie putin timp sa iti revi emoțional, si sa incepi usor sa incerci sa iti castigi existența cumva, sa îți gasesti un loc de munca si sa te muti in chirie pentru moment. Sau, ai putea sa îți cauți un loc de munca in străinătate. Fă-ți permisul de conducere cat. B si du-te pe comunitate pe 3, 5 tone( numai bine nu ai pe nimeni in jur si iti poti pune ordine in ganduri ). Faci niste banuti acolo. Este un inceput. Mult succes, la mine a fost situatia mai diferită, dar te inteleg, nu sunt psiholog, iti vorbesc din experientele vieții. Doamne ajută!