Hello! In primul rand o relatie daca nu e bazata pe incredere si respect, atunci e egala cu zero!
Trebuie intai si intai sa-ti rezolvi probleme tale ca sa zic asa, incearca sa ai mai multa incredere in tine. Fiecare dintre noi venim cu un bagaj emotional(traume, frici, neincredere) in relatii, dar amandoi partenerii trebuie sa le cunoasca, sa le respecte si sa va ajutati reciproc in legatura cu ele.
Femeile de obicei vor mai multa libertate in relatie, asta cu da-mi contul, ia contul, eu personal nu am fost de acord niciodata, ori ai incredere in persoana de langa tine, ori nu ai.
Legat de ce face fata asta, nu pot spune ca nu e putred, chiar e putin. Relatiile la distanta de obicei sunt complicate si necesita mult mai multa incredere si seriozitate decat cele normale.
Daca tu simti ca este the one for u, atunci lupta pentru relatia asta. In orice relatie vin si zile plictisitoare, zile in care nu vorbiti sau va certati, la final ceea ce conteaza este sa lupte AMANDOI parteneri pentru ea. Vezi daca ea lupta pentru relatia asta, daca isi da interesul ca totul sa fie bine. O sa iti dai seama imediat.
Daca nu vezi ce vrei tu sa vezi atunci incheie, nu e pentru tine.
Vezi cum decurg lucrurile, timpul le rezolva pe toate. Tu singur iti poti da seama daca te insala sau nu, din modul in care se comporta cu tine etc.
Ai grija de tine si incearca sa lucrezi la increderea de sine! Esti mult mai bun decat crezi tu!