Raspunde si tu cu aceeasi moneda
de ce trebuie sa pici de fraier mereu? Arata-le ca s-au inselat in privinta ta, demonstreaza-le ca esti stapan pe tine si ca, nu pui la suflet tot ce ti se spune, chiar daca esti mai sensibil, ideea e sa fii tare in fata lor.In mod normal ei vor observa ca nu esti afectat si ca, nu reactionezi nici cum asa ca isi vor cauta o alta tinta. Daca nu merge asa este cazul sa le spui alor tai despre scoala, sa vorbeasca ai tai cu dirigintele tau poate se vor lua masuri in privinta colegilor tai.
Dar o intrebare am si eu pentru tine.tu nu ai prieteni la tine in clasa care iti pot lua apararea? Adica nici un coleg nu te place ca persoana? Eu pe asta nu prea o cred, si de aia intreb.
Ce te opreste sa-i inregistrezi? Ce te opreste sa faci sport si sa-ti impui punctul de vedere, apoi?
Vorbește cu părinții tai despre acest lucru. Cu siguranţă ei te pot ajuta în acest sens.Nu e normal ca sa treci prin asa ceva, dar nu trebuie sa te descurajezi, se poate rezolva aceasta problema.Dar oricum ar fi, demonstrează că ești diferit și învinge răul prin bine.
Si de aia ai parinti. Parintii mereu te ajuta cand ai necazuri. Spune-le lor ce si cum se intampla la scoala iar unul dintre ei sa vina sa discute cu dirigintele/diriginta ta. Sa le explice care-i treaba si prin ce treci zi de zi la scoala. Apropo, trebuie sa ai si tu cat mai multe dovezi / argumente in prinvita asta. Ca profesorii sa nu poate nega nimic.