| patricia_8129 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru povestea mea incepe asa eu am stat cu un baiat care ne desparte o mare distanta suntem impreuna de 3 luni dar ne cunoastem demult in fine eu aveam incredere foarte mare in el pana cand l-am pus la incercare sa vad daca merita increderea mea in el si am facut astfel am intrat pe un id de fata si am vorbit cu el am vorbit mai multe si i-am pus intrebarea daca are prietena si el mi-a zis ca este singur de cateva luni si noi eram impreuna de fapt si imi zicea ca din cauza mea ne-am despartit ca l-am inselat eu si ca l-am mintit ceea ce nu am facut-o niciodata de cand eram cu el voi de ce credeti ca a zis asa? Si dupa i-am zis ca eu am fost fata cu care a vorbit si mi-a zis ca vroia sa o ia la misto dar eu nu il cred deoarece le-am pus si pe 2 colege ale mele sa vorbeasca cu el si tot aceleasi raspunsuri a dat ba chiar vroia sa se intalneasca cu ele vroia numarul lor de telefon voi ce credeti m-a iubit el zice ca ma iubeste si nu renunta la mine asa de usor nu stiu ce sa mai cred ce ma sfatuiti?

12 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Da credula mai esti,Patricia! Si alta chestie,tu nu stai cu el, pentru ca nu e posibil, el fiind "departe"...tu esti prietena cu el.Renunta.Dupa parerea mea, are mult mai multe prietene decat ai putea crede tu. Intra inca o data, si ai sa te convingi.

| 0marry0 a răspuns:

Te sfatuiesc sa-i spui pa si pusi.
E un fustangiu laughing, nu are rost sa-ti pierzi timpul cu oameni de nimic.

| OnYxXx a răspuns:

Pai eu sincer a stat ca u doar degeaba ca nu avea ca cine sta acum nu te supara pe mine da sa nu suferi din cauza lui

| Simpatic a răspuns:

Pai cum sunteti impreuna daca nu va vedeti, tot ceea ce se face de la distanta nu e prietenie, e o joaca in cel mai bun sens.Deci cauta un prieten cu care sa te si vezi, oricum sunteti la varsta cand experimentati si risti sa fii lovita in sentimente iar peste cativa ani iti vei da seama ca asta este o copilarie>sa "fii" cu cineva de la distanta.

| ionutz4u92 a răspuns:

Treci peste asta. Gaseste pe cineva care stie sa te aprecieze si care iti da motive de incredere. Daca s-a pierdut increderea parerea mea este ca o relatie nu mai are rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi cum sunt băieții ei încearcă dacă pot să facă ceva fac, dacă nu asta e se întoarce la prietenă. Făcând treaba asta clar este infidel și te înșală la orice pas. De iubit cu adevărat nu te iubește, poate un sentiment acolo tot e...dar nu iubire adevărată. Și acum nu-l crede, a spus așa ca să se scuze, să te facă să crezi că nu vroia să te înșele dar nu e așa cu siguranță minte. Acum alegerea e a ta, dar ai grijă să nu suferi mai mult mai târziu.

| Timmotey a răspuns:

Aceeasi situatie si el distanta e de vina nu poate sa stea singur ane nevoie sa se "elibereze" pentru ca e baiat si trebuie sa il intelegi ca te iubeste dar ii trebuie libertate atata vreme cat vb cu tine si iti spune ca te iubeste poate ca asa este incearca sa iti faci si tu prieteni sa vezi cum reactioneaza daca e gelos inseamna ca te iubeste iar daca nu are nici o reactie mai bine incerci sa te indepartezi de elsad sper sa nu va despartiti asta e tristsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l fato in pace. Dupa ce ca minte atat ne mai si ceri sfatul.Eu i-as da papucii cu prima ocazie.Nu merita.Nu iti mai bate capul cu el.Gaseste altul.Doamne pai eu l-as lasa si i-as trage si doua perechi de palme.Bine ca l-ai prins cu mata in sac.Bine ca esti suspicioasa.Ca daca nu iti rupea inima cand aveati 3 ani impreuna nu 3 luni. Fato lasa-l in pace ca e un tampit.Te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un moft pentru el, asa cum sunt si celelalte fete pe care le agata. Nu renunta la tine pentru ca nu suporta ideea de fi parasit. Ii place sa fie dorit de fete, ii place sa se simta atragator si sa se joace cu sentimentele fetelor naive.

| morena a răspuns:

Daca dupa 3 luni increderea ti-a fost inselata, ce mai astepti peste 3 ani, sau mai mult?

| Rucky a răspuns:

N are rost.

| alinutz_5282 a răspuns:

Pai nici tu nu ai procedat corect pacalindu-l ca esti alta persoana.Pentru a sti daca te iubeste trebuie sa stai fata in fata cu el si sa vezi cum se comporta, ce caracter are si ce personalitate.