anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de cat mai multe minti briliante.Am nevoie de idei. Vreau un plan prin care sa-mi testez "cea mai buna prt".S-a dat la iubitul meu de multe ori subtil.

Ce vreau eu sa fac :
● Am vorbit deja cu iubitul meu,si am cazut de acord sa o supunem unui test.
Ce vreau sa aflu :
● Daca se va da iar la el,il va mangaia,va fliltra, il va saruta, etc.
Cine va fi momeala:
● iubitul meu.

Povestea PE SCURT:
►Ea s-a mutat in Anglia acum 3 ani.Vine in fiecare an in Romania in vacante.E o fata super de treaba, pe care sa te bazezi etc, un om perfect, singurul defect pe care il are e ca flirteaza subtil.Inainte nu era asa.
►Acum 2 ani i-am facut prima data cunostinta cu iubitul meu.Am mers la el am gatit toti 3, se comporta ciudat, ii facea complimente multe, desigur eu aprobam si ma simteam bine dar a inceput sa fie ciudat.Am pus muzica, incerca tot sa danseze cu el, apoi a zis ca nu avem lapte pentru pireu asa ca m-a trimis pe mine sa iau lapte, ea sa ramana cu el.In final nu i-a reusit si a venit si iubitul meu cu mine.O alta faza a fost in camera,era destul de provocatoare, dupa ceva timp ne-am pus in pat, el in mijloc si noi langa el. Vorbeam ceva si stiu ca l-am mangaiat pe burta si apoi a inceput si ea sa il mangaie.A fost ciudat.Ma rog si alte faze de genul.Il lua in brate cand ne intalneam si asa.
►Anul acesta a venit iar, i-am lasat sa mearga amandoi la o zi de nastere[ un majorat cum se spune pe la noi]ea mereu insista sa danseze cu el, il lua de maini si incerca sa se apropie.El desigur ca nu o lasa si incerca sa se departeze iar la un moment dat, iubitul meu i-a spus : Daca se supara iubita mea ca dansam impreuna? La care ea raspunde: Nu cred ca ea e chiar asa...Etc v-ati facut o parere.Trecem mai departe.

PS: desigur ca nu am putut sa ii spun in fata ptc se scotea sau zicea ca mi se pare si ca nu e adevarat.winking De-asta atat de tarziu m-am decis.

►Anul asta ea vine iar in tara si m-am gandit sa mearga amandoi la discoteca sau asa ceva.Sunt dispusa sa risc mult,[s-o las sa-l sarute] ca sa pot afla ce persoana am langa mine.De ce sarut? Ptc e cel mai sigur, ca daca "se trage"va baga scuza ca i-a soptit ceva la ureche,etc.

Am nevoie de idei,nu neaparat cea cu discoteca, idei subtile prin care ea sa nu-si dea seama. Vreau sa vad cat de mult indrazneste sa-l atinga, etc, daca va tine secret sau daca imi va spune.Totul vreau sa fie cu diplomatie. straight face

Dau funda ♥. happy

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

La ce test să o supui? Nu este clar că ea îl place, si că dacă i s-ar oferi ocazia s-ar culca cu el? Iar tu nu faci altceva decât să-i oferi aceasta ocazie. Testul acesta se va întoarce împotriva ta și tu vei avea de suferit.
Vrei să spui că ai încredere în prietenul tău? Nu uita ca este om; peste noapte inima lui se poate indrepta către prietena ta, chiar astăzi se jură cu cerul si pământul că n-ar face asta.
Cineva ti-a spus ca esti vinovată pentru că ai îngăduit si ai oferit posibilitatea unei apropieri prea mari intre cei doi, si are dreptate.
Oricum ar fi, noi oamenii nu avem dreptul sa ne testam între noi; numai Dumnezeu are dreptul acesta. Datoria noastră este sa avem grija de ce ni s-a încredințat; altfel vom pierde si tot noi vom fi vinovați, si tot noi vom si suferi.

Spune-le amândurora adevărul: "Dragii mei va iubesc pe amândoi, tin foarte mult la voi, dar nu va pot lăsa să dansati unul cu celălalt, nici sa va atingeti decât la urarea de bun venit si la despartire, deoarece toate acestea sunt flirturi, si eu nu sunt de acord cu asa ceva."
Si tu chiar nu trebuie să fi de acord cu flirtul.
Repet: testul este un lucru rău, urât.
Să faci asa cum ți-am spus si vei păstra echilibrul între toti trei.

14 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Da şi cred că tu o să fi următoarea ce spune pe aici că a lăsat-o iubitul pentru cea mai bună prietenă.
Dacă tu ai văzut că e evident că se dă la el chiar şi subtil şi iubitul tău are şi bun simţ să îţi spună că aşa e de ce mai eşti prietenă cu ea? De ce îl foloseşti pe el ca şi momeală ca să îţi demonstrezi ceva ce deja şti? Cum că prietena ta îl place pe el sau se plictiseşte şi are nevoie de acţiune cât timp este prin ţară.
Ai făcut deja nişte greşeli majore prin al pune pe el între voi, prin ai lăsa să danseze împreună chiar dacă vedeai că se sare calul, prin ai permite să îl mângâie şi să îi facă complimente. Te-ai gândit vreo secundă ca lui poate să înceapă să îi placă şi din respect pentru tine să tot amâne, să se distanţeze dar până la urma bărbat fiind să cedeze şi să descopere că o place sau vrea?
Eu cred că tu te plictiseşti şi vrei acţiune dar tare mă tem că cu acţiune asta rişti să îţi pierzi iubirea şi să ai de suferit. Eu zic că mai bine te ţi la distanţă de ea sau îi spui că te deranja apropierea asta dintre ei şi că trebuie să înceteze dacă vrea să mai rămâneţi prietene.

| anonimg a răspuns:

Si încă ceva: iti recomand cartea "Iubeste inteligent" de pe site-ul www.viatasisanatate.ro

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Eu in locul prietenului tau o puneam de un mare threesome.

| PersonajFictiv a răspuns:

Cand il mangaiai pe burta si a inceput si ea sa il mangaie trebuia sa bagi mana in pantaloni prietenului tau sa vezi daca baga si ea mana.
Sa recunoastem, e un test bun, nu?

| PersonajFictiv a răspuns:

Prietena asta a ta, e timida si nu a avut prea multi iubiti, sau macar a avut vreun iubit?
Probabil ca nu, de aia face asa, ca e timida si nu stie ce e ala baiat.
De aia se comporta prosteste.
Dar daca nu e asa, haha, te rog da-mi reply ca am o idee geniala.

| Lostlyric a răspuns:

Imi dau si eu cu parerea. Desi, nu sunt o minte brilianta.
Testul asta face parte din categoria "jocurile mintii". Cand ajungi sa iti testezi prietena, exista un risc. S-ar putea ca ea sa fie inocenta si atunci iti pierzi prietenia. S-ar putea ca ea sa raspunda la stimulii oferiti de iubitul tau si atunci e intr-o situatie foarte nasoala: 1. E deja in risc psihologic. Cand ai un raspuns de atractie venit dintr-o directie, inconstient, incepi sa crezi ca acea persoana e atrasa de tine. In acest caz, ea va crede ca iubitul tau e atras de ea. Chiar si asa, incerc sa-ti explic situatia nasoala: ea e pusa in situatia in care CREDE ca iubitul tau e atrasa de ea. Ce face apoi? Asta presupunand ca e nevinovata. Caz in care, va pierdeti prietenia. Poti risca insa...
2. E o linie fina de demarcatie cand joci jocuri ale mintii. Te pui intr-o situatie urata.
3. Daca ea e vinovata, inseamna ca trebuie sa dea semne evidente ca-i place de iubitul tau. Prin asta ma refer la un contact fizic clar. Pentru majoritatea acela e sarutul sau contactul sexual. Pana acum nu i-ai prins, caz in care, daca iti testezi prietena, ea nu te va mai accepta ca prietena. Sau isi va pierde increderea in tine.
Sfatul meu: renunta la test. Iubitul iti e fidel. Fii happy. Ea nu a fost clara in gesturi. Problema este sau nu la tine. Daca tu crezi ca vrei sa duci lucrurile la extrem, s-ar putea sa fii surprinsa de ce se va intampla. Lucrurile astea nu le putem controla.
Deci, tu te distrezi cu ea, iubitul tau te vede doar pe tine in fata ochilor ca fiind iubita si toata lumea e fericita.
Din exemplele pe care le-ai dat, inteleg ca ai creeat anumite situatii din care ei doi nu puteau evita o anumita chimie dintre ei. E normal. Lucrul care te leaga acum de tine si de prietena ta e prietenul tau. Iar ea, cel mai probabil, il accepta pe el pentru ca te accepta pe tine in viata ei.
Am un feeling ca testul asta nu se va termina bine. Just saying.
Ai mai multa incredere in oameni, in special in cei care iti sunt apropiati. Banuiesc ca nu esti genul care sa-si aleaga gresit prietenii. Ai intrebat-o, ti-a raspuns, ai incredere in raspunsul ei. Minciuna va iesi oricum la suprafata, daca totusi, va fi minciuna. Iar daca e asa, sti ce fel de prieteni sa-ti alegi data viitoare.
Si, ca idee, poti sa fi cool fara a va pune in situatia groteasca de a dormi toti trei intr-un pat. Voi doua in pat, prietenul pe canapea sau jos. Ca doar intelege happy

| Kogaion a răspuns:

In primul rand, nu mi se par faze urate despre care sa crezi ca ea se da la el, poate asa e ea mai nebuna, chiar daca nu era asa inainte, in Anglia e o lume mai libertina si poate s-a mai schimbat si ea. Dupa aia daca ea sta in Anglia, nu cred ca ar risca sa strice prietenia cu tine pentru cineva care probabil nu ar pleca in Anglia cu ea. O mica problema la planul tau, este faptul ca iubitul tau poate sa te minta si lui chiar sa-i placa, nu sa fie intr-o relatie, dar de o aventura merge si cum ai spus tu sa ii pui sa iasa in club, tu nu stii unde se vor duce ei, poate se duc la un hotel isi fac de cap acolo si cand se intorc sa-ti spuna ca s-a comportat normal. Dupa parerea mea, ar fi mai bine sa gasesti un plan care sa nu-l implice pe iubitul tau, in sensul ca sa vezi daca ea chiar il place da fara sa-i spui lui planul. Singura sansa ar fi sa montezi o camera de filmare in dormitor fara ca el sa stie si tu sa pleci de acasa.

| 2EXA a răspuns (pentru Kogaion):

Ai si tu dreptate in modul tau insa am incredere in el si nu o place sau altceva, daca nu nu mi-ar fi zis.Tot ce s-a intamplat la acel majorat si cand eu n-am fost prezenta am aflat de la el de fiecare data si la randul lui EL credea ca e supus unui test.Saracul nu stia la ce sa se astepte de la ea.

| Kogaion a răspuns (pentru 2EXA):

Pai eu ce zic, el poate si acum va crede ca e supus la un test si o sa incerce sa o tina la distanta, cel mai bine e un plan de care sa nu stie nici el.

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Poti vorbi in prima faza cu iubitul tau, caruia sa-i spui ca ai probleme datorita acestei situatii, si ca ai dori ca impreuna sa cautati sa-i puneti punct.Incercati impreuna sa gasiti modalitatea prin care sa vorbiti cu ea sa-i explicati situatia, pe care ea o creeaza involuntar, poate. Daca este sincera v-a intelege si se v-a conforma, daca continua ar fi ideal sa o indepartati usor din anturajul vostru.

| anonimaalee29 a răspuns:

Spune-le sa se duca la o petrecere mai mare...sau un bal. Si tu baga o scuza ca ti-e rau sau trebuie sa pleci undeva cu rudele.
Dar nu ii permite iubitului tau sa o lase sa il sarute. Daca se apropie de el sa il sarute sa-si puna mana pe buze.
Nu stiu ce sa zic despre prietena ta.Ori este mult prea prietenoasa (am mai intalnit fete de genul, parea ca se da la un baiat dar era doar prietenoasa cu el), ori chiar se da la el. Dar ma gandesc, nu se gandeste ca tie iti face rau? Oricum, de eram in locul tau si il atingea alta fata faceam rau laughing e bine ca nu esti prea geloasa.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru anonimaalee29):

Asta-i problema, ca de multe ori nu stii cat de prietenos sa fiirolling on the floor

| 2EXA a răspuns (pentru anonimaalee29):

"Nu stiu ce sa zic despre prietena ta.Ori este mult prea prietenoasa (am mai intalnit fete de genul, parea ca se da la un baiat dar era doar prietenoasa cu el), ori chiar se da la el. "
EXACT! NICI EU NU STIU CE SA CRED DESPRE ASTA!

| AlessiaPandaa a răspuns:

Spune-le sa mergeti toti 3 la o petrecere (daca vrei neaparat cu discoteca) si in ziua cand va trebui sa mergeti, te prefaci ca ti-e rau, sau ca trebuie sa pleci undeva, si lasa-i pe ei doi sa mearga singuri, ai putea si sa-i spionezi... Cel mai important mai bine n-o lasa pe aia sa il sarute, e posibil ca ei 2 sa se apropie mai tare... Si nu cred ca vrei sa fi inselata.
Funda? big grin