| alexiss_9225 a întrebat:

Am nevoie de cat mai multe pareri va rog. am avut o relatie de un an jumate cu un tip. vreau sa mentionez si faptul ca am fost virgina. de o luna jumate nu mai suntem impreuna, insa in timpul asta am vorbim zilnic ne am intalnit era vb de impacare. la un momentdat a intervenit un fb fals, o fosta amica buna de a mea si prietena cea mai buna a fostei iubitului meu, care au vorbit cu el. el a aflat cine este iar respectiva a dat vina pe mine pentru ca acum 2 ani pentru o zi am avut si eu parola la acest cont, aceasta parola apoi fiind schimbata de ea. din moment ce dupa contul fals prietenu meu era intrebat daca se mai impaca cu mine printre altele, el a banuit ca de fapt am fost eu fapt ce a dus la despartire definitiva. imi pare rau ca nu a avut incredere in mine. am incercat sa i dau mesaje ca nu vreau sa se termine ca nu am nicio vina insa mi-a dat block si pe facebook si pe whatsapp. dat faptul ca relatia noastra era bine consolidata si se cunosteau si parintii, i am dat mesaje mamei lui care a incercat sa i spuna sa se mai gandeasca si el mi a dat msj ca nu trebuie sa vb cu maicasa ca el nu se mai gandeste si e decizia lui. eu nu m am potolit si in ziua urmatoare am continuat cu mesaje la mama lui, el enervandu se mi a dat block si dupa fb mamei lui. azi este prima zi cand nu i am mai dat nimic insa mi-a dat un bip (nu stiu de ce, poate din greseala) am sunat inapoi dar mi-a dat ocupat. era vorba sa ma sune sa ne int sa ne dam ultimele lucruri, sa mi dea ce mai am la el si invers insa evita intalnirea aceasta, ultimele dati toti spunandu mi "maine sau poimaine" dar nesunadu-ma. eu bineinteles ca vreau sa raman cu el si sa ma impac, dar tinand cont de situatie si de faptul ca este ft orgolios, se mai intoarce la mine? ce sanse mai sunt? ce ar trebui sa fac? astept raspunsuri va rog

15 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Parerea mea e sa nu-l bagi in seama vreo 2 saptamani iar in acest timp daca nu te cauta nu are rost sa mai tragi de aceasta relatie, daca te cauta atunci se pare ca undeva inca te mai iubeste... daca te va cauta, sa nu-i sari in brate imediat, spune-i si tu ca acum esti la o prietena sau orice, tine-l putin la distanta de tine chiar daca iti va fi greu, asta il va pune pe jar si va fi disperat dupa tine! happy

| alexiss_9225 explică (pentru lpavel):

Da, asa am sa fac, dar dupa cate am spus mai sus, si faptul ca mi-a dat block, crezi ca m-ar mai cauta?

| lpavel a răspuns (pentru alexiss_9225):

Sansele sunt jumi-juma... oricum nu prea ai de ales, daca il cauti tu mereu si nu-i dai pace se va enerva mai mult si sigur nu te va mai baga in seama dar daca faci cum am zis ii arati ca ai incercat impacarea dar daca lui nu-i pasa nici tie de acum incolo, iar atunci o sa-i dai de gandit : merita oare sa te piarda?

Da, ai dreptate. offf... sad astept

Dap, e cea mai buna solutie!

Azi oare de ce mi-a dat azi un bip? si apoi l-am sunat si mi-a dat ocupat imediat

Sa vada daca mai esti interesat sau disperata dupa el happy... asa cum am zis ignora-l un timp! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pus presiune pe el. Lasa-l sa se gandeasca ce are de facut.
Ar fi ideal sa actionezi cand el nu e sub presiune, acum e cel mai posibil sa te respinga. Dar, daca tu chiar simti sa ii vorbesti, mergi acasa la el, nu il mai cauta prin mesaje!
Poti rezolva mai intai problema cu acel cont de fb. Afli ce s-a intamplat de fapt si vorbesti cu acele fete pentru lamurirea acestor lucruri.
Daca tipul cu care ai avut o relatie nu-ti mai ofera incredere, nu mai e nimic de facut, doar sa va despartiti. Totusi incearca sa-i arati adevarul si sa-i recastigi increderea. Sansele ca el sa se intoarca depind de tine!

| Tinna666 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate motivul adevarat este ca a aparut o a3a persoana in cuplul vostru? adica eu nu cred ca ar renunta cineva la o relatie frumoasa pentru o prostie...si daca si ocoleste sa va intalniti sad parerea mea este sa il lasi sa te caute el, daca nu ai lucruri asa valoriase sau importante la el, mai bine te lipsesti de ele happy ai grija de tine si gandeste-te si la orgoliul tau de fata kiss

| stefstefansteff123 a răspuns:

Ba deci mor pe voi, aveti de la 12 in sus si cautati iubirea adevarata, nu exista la o asemenea varsta. Invata dracu sa scrii si lasa babardeala si iubirea in seama adultilor

| alexiss_9225 explică (pentru stefstefansteff123):

Am 21 de ani, stiu sa scriu dar m-am grabitlaughing) mersi de ajutor

| stefstefansteff123 a răspuns (pentru alexiss_9225):

Imi pare rau, credeam ca esti vreo copila. Deci iti sugerez sa te duci si sa ii spui in fata tot, iar daca nu te intelege va trebui sa ii spui ca nu tu ai fost si ca de aici in colo nu il vei mai deranja dar cand va avea nevoie sa nu vina la tine. Sincer orgoliul e pentru retardati iar el daca nu isi da seama cat il iubesti, nu merita

| alexiss_9225 explică (pentru stefstefansteff123):

Nici nu a vrut sa vorbeasca cu mine fata in fata, a luat decizia pur si simplu vorbind de facebook si cand i-am zis de vorbit fata in fata a spus sa nu l mai deranjez. mie sincer imi pare rau. acum nu stiu daca s o mai intoarce sau nu.

| ywar a răspuns (pentru stefstefansteff123):

Like, like, like, like laughing

| CosminaCosmii51 a răspuns:

N-are rost sa te milogesti, cel mai posibil acum rade de tine. Nu-i nici primul, nici ultimul. Plus ca ciorba reincalzita nu-i la fel. happy