Pai zile ca ai o varsta si simti nevoia sa mai iesi si seara nu numai ziua.La varsta ta pe langa invatat trebuie sa te mai si distrezi. Daca nu acum atunci la ce varsta? Cand ai familie si copii? sau prea multe pe cap si nu iti mai arde de distractie!?
Cumva ar trebui sa inteleaga si ei ca doar au trecut prin asta,dar acum nu trebuie sa faca la fel cum au facut parintii lor(bunicii tai)
Cu siguranta le este frica si ca tu sa nu patesti ceva(este seara,golani, droguri, etc)
Vb cu ei ca ai o varsta si nu mai ai 10 ani.Ai trecut de majorat.Deci acum orice prostii ai face le faci pe propia raspundere.
Pai ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si ii zici- Mama, tata desi am 19 ani si stiu ca va faceti griji pentru mine dar acu am crescut si pot avea si eu grija de mine.Am si eu nevoie de putina libertate sa merg cu prietenii in oras in cluburi chiar daca e tarziu can ies afara dar trebuie sa intelegeti ca am si eu nevoie de libertate. Uitati daca ma lasati pana tarziu foarte tarziu o sa va sun sa va spun ca sunt bine sa nu va faceti griji.Ei te iubesc si isi fac griji ca noapte se tot intampla multe necazuri si de asta le e frica sa nu patesti ceva.