| Adina_4189 a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi. Am avut o prietenie din clasa a 6 cu o colega, mi-a fost cea mai buna prietena, a fost impresionant de frumoasa prietenia noastra. Acum in vara m-am indepartat de ea mi-am facut prieteni noi, nici nu mi-am dat seama cat am ranit-o, chiar mi-a parut foarte rau si mi-am cerut iertare apoi iar ne-am indepartat ne-am impacat, si dintr-o data iar ne-am indepartat si stiu ca eu sunt de vina si si ea, nici nu mai vorbim de cateva luni, la anul terminam liceul, ea e la alt profil, si imi amintesc cum vorbeam amandoua ce planuri o sa avem, acum recent au vorbit ceva prieteni comuni cu ea si ea a zis ca inca ma iubeste si ar vrea sa ne impacam numai ca nu are curaj si au zis ca a ramas uimita cand i-au zis ca poza noastra e pe peretele meu. Mi-e atat de frica sa ma respinga, eu nu pot sa ma iert pentru ca am gresit si stiu ca nu va mai fi la fel niciodata prietenia noastra, de multe ori imi doresc sa ne impacam dar cand ii vad privirea ei parca plina de ura, imi pierd toate sperantele. Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| georgiana a răspuns:

Cred ca te-a iertat, nu poti tine atata ura pe o persoana draga cu care ai avut o relatie buna.Trimite-i un mesaj cu scuzele tale, dati-va ocazia sa va revansati unul fata de altul.

| Muffins a răspuns:

Cred ca trebuie sa faci ceva special, pentru ca ...chiar se vede ca inca iti pasa foarte mult...incearca sa o suni sa-i ceri un sfat, sa creada ca inca crezi in sfaturile date de ea sa simta ca are o influenta puternica deasupra ta!
sper sa reusesti!

| miauu a răspuns:

I-ati inima in dinti si spune-i tot ce simti
daca nu ai tupeu in fat aii poti lasa un offline
o poti suna
va fi bine

incearca pana nu risti nu castigi
hee hee

mult succes
fii sincer si spune-i tot

| darkeyes a răspuns:

Arata-i ca ti la ea si nu va mai indepartati niciodata daca vrei sa iti fie o buna prietena. Ajut-o mereu, incurajeaz-o, dovedeste-i ca ii meriti prietenia. Bafta:*

Răspuns utilizator avertizat
| cucalic a răspuns:

Sfatul meu este:daca intr-adevar o iubes-ti, cerei prietenia s-i nu ezita, daca nu sim-ti nimic pentru ea, du-te si spune-i de ceea ce simti.aculta ceea ce iti spune inima

| gigiro a răspuns:

Prietenia voastra e cu adevarat frumoasa, un lucru tare rar pe lumea asta, mai ales intre fete.Nu degeaba se spune ca prietenia eu floare rara.Eu iti dau o idee, cum as proceda eu: as face o copie dupa fotografia pe care inca o mai ai, pe care as pastra-o.Fotografia autentica, cu lipici cu tot, as impacheta-o frumos impreuna cu o alta mica amintire(daca mai ai, un bilet la concert sa zicem), o floare(care stii tu ca-i place) si cu ajutorul colegilor, prietenilor, i le-as oferi intr-un caz festiv, oficial (cu martori).

| Adina_4189 explică:

Poi gigiro, eu i-am facut cadou poza cu noi cand am fost plecata din oras in Cluj i-am luat o rama frumoasa si i-am dat-o doar cand era gata poza scoasa si mi-am facut si mie copie. Nu stiu, vreau sa vorbesc cu ea dar cand ne intalnim mi-se duce tot curajul!