Daca ti-i "iubit", ar trebui sa-i cunosti gsusturile si necesitatile!
Un cadou trebuie sa fie si util, si durabil, pentru a aduce aminte de tine.
Daca ii cumperi un cadou inutil, il va da mai departe, deci nu-i va fi de amintire.
Daca ii cumperi sau faci un cadou care sa-i placa, atunci isi va aduce aminte de tine de fiecare data cand il vede sau il foloseste!
O idee ar fi o poza cu tine, sub forma de medalion sau de cartela (de marimea cartii de identitate, cu care sa fie purtat impreuna in portmoneu.
El spune ca are tot ce vrea și ca nu vrea sa stric banii pe el, dar nu vreau sa fac asta. De asta îmi e cam greu. Și chiar are tot ce vrea.
Atunci asculta de mine: fa-i un mic medalion sau alta amintire asemanatoare, cu poza ta!
Daca o va purta, inseamna ca tine la tine. Daca nu...
Buna,
Si crezi ca toti au acelasi gusturi? Asta trebuia sa stii tu...
Iai un ceas, un lantic, un parfum sau ceva ce stii ca si-ar dori!
Https://www.tpu.ro/......u-fundita/
Pai depinde ce ii place prietenului tau happy
De exemplu :
-un parfum
-Un ceas (care ii v-a aduce mereu aminte de tine)
-un portofel din piele care nu costa mai mult de 200-300 de lei
-o camasa frumoasa.
Si eu eram in situatia ta laughing.pai poti sa ii iei un lant personalizat. unde poate sa isi scrie numele si o bratara tot personalizata happy.dar depinde si ce gusturi are si cati ani aveti...sunt unii carora le place un masaj cu uleiuri si niste lumanari in camera tonguebig grin ( nu glumesc).cum ti-am zis.depinde ce ii place. daca e genu care citeste. poti sa ii faci cadou niste carti.sau poti sa cumperi o perna in forma de inima si sa pui o poza cu voi 2 pe ea :X. poti sa il duci intr-un loc frumos sa petreceti timp impreuna.hmm.nu prea mai am idei. sper ca te-am ajutat cu ceva :X