Nu ai chef sau nu'ti place anturajul?
Daca nu'ti place anturajul te prezinti ii dai cadoul ii spui la multi ani si pleci!
Ai tot timpul din lume sa'i intorci spatele, nu si acum! Daca chiar este prietena ta cea mai buna atunci trebuie sa mergi!
Daca te'a deranjat/suparat trebuie sa'i arati acest lucru, o poti suna si ii spui ca nu vrei sa mergi la ziua ei, din motive personale, si sa nu te astepte! Dar de fapt te duci si-i faci o surpriza, sa'i arati ca ii esti prietena adevarata! Sau nu ii spui nimic, si te prezinti mult prea tarziu, dupa tort, pe la sfarsit! O vei face sa sufere, dar se va bucura totodata cand te vede!
Daca chiar nu vrei sa te duci deloc, atunci trebuie sa mergi pe adevar, nu vin pentru ca,., n'am chef, si ramane sa suporti consecintele, daca iti place!
Nu imi plac romanii care se fofileaza astfel! La mine este simplu, daca nu'mi place ceva anume spun, daca imi pasa de persoane atunci ma comport ca atare!
Daca zici ca e prietena ta ce mai buna e un lucru jegos ce vrei sa faci tu. Acuma cu ce ti-a putut gresii atat de tare incat sa nu fii alaturi de ea in cea mai importanta zii din an pentru dansa? . Nu fa mofturi si fii alaturi de ea, orice ar fi facut sau nu totusi nu poti sa faci asa ceva, nu e onest. Dar mnoh. Daca tu asa vrei sunt sigur ca gasesti scuze, dar repet: NU E CINSTIT DELOC!
Nu spune nimic, nu te prezinti si bagi atunci minciuna ca ai luat o nota proasta si ca te-au pedepsit parintiii ca sa nu mai mergi la ziua ei!
Sau spui ca te obliga parintii sa mergi nu stiu unde, sau sa faci ceva! incearca ceva cat mai cdredibil!
Succes!