| Adinutsaaa a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi/pareri! De ceva timp am cam avut probleme acasa, unele mai grave altele mai putin grave.
Dar a aparut alta problemastraight face Eu cu iubitul meu ne vedem cam la 1-2 saptamani... Mi-a reprosat ca m-am schimbat ca sunt suparata, plictisita. Plictisita nu sunt de el, il iubesc din tot sufletul, suparata poate din cauza problemelor care le am acasasad ( insa el stie ce probleme sunt). Mi-a spus ca s-a saturat! ca vrea sa terminamstraight face Sincer numai de asta nu aveam nevoie...Nu stiu, ce sa mai fac?

7 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Poate ca el a folosit problemele tale de acasa si schimbarea ta ca un pretext ca sa va despartiti. Poate are nevoie de o pauza, un timp pentru a-si ordona gandurile sau poate pur si simplu si-a gasit alta.
Ce sa faci. incearca sa treci peste.nu merita nimicoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

. Pfff se pare ca nimeni nu a trecut si pe la intrebarea tasad. Eu cred ca ar trebui sa-i explici cum stau lucrurile, daca tine la tine si te iubeste sigur va intelege. Daca nu` o sa gasesti unul mai bun sper eu happy.

Te pup!:*

| buterfly a răspuns:

Draga Adina imi pare rau pentru situatia ta!
Pentru inceput as putea zice ca prietenul tau nu e in totalitate alaturi de tine parerea mea, dar chestia e ca partenerului nostru nu i place sa ne vada de fiecare data tot suparate.Ma intelegi ce vreau sa zic? Incearca sa te destinzi putin cand esti cu el si asa va vedezi cat de cat rar...aratai ca inca iti mai pasa si de el dar fa-l sa te inteleaga si pe tine... Vorbiti despre orice aman2 poate tu il poti ajuta intr-o privinta si el te poate ajuta in alta!happy
Daca vrei lasa-mi id tau si mai vb!

Sper ca ti-am fost totusi cat de cat de ajutor! Succes!
:*:*

| LaraDésire a răspuns:

Esti sigura ca pentru asta vrea sa se desparta de tine? In momente ca astea iubitul tau ar fi trebuit sa iti fie aproape, sa te descarci lui, sa te i. a in brate si sa iti spuna ca totul v. a fi ok, nu sa te lase balta. Tu incearca sa iti rezolvi problemele acasa, vorbeste cu cineva din familie care crezi tu ca te.ar putea ajuta. Succes :*

| relaxx a răspuns:

Daca stie ce probleme ai.inseamna ca ii doar un pretext.nu te meritahee hee

| bobby_9594 a răspuns:

Imi pare rau de tine! inseamna ca nu ti-e cu adevarat prieten, stii tu ce se spune "sintem si la bine si la rau impreuna " ei deci ce inseamna asta? de ce oare fetele tr sa sufere atita cu niste... UITA-L! vei suferii acum, dar nu toata viata pentru. ca el mereu asa v-a proceda cind vor aparea probleme, vei fi mereu singura si de cit mereu mai bine acum. D-zeu te va ajuta si vei trece peste toate problemele, iar cel pe care-l meriti va veni, fii sigura 1 mult noroc, si fii tare!

| doctorita a răspuns:

Ciao am citit intrebarea ta si raspunsurile si sincera sa fiu este inca devreme sa iti dau un sfat dar cred ca ar trebui sa stai de vorba cu el si sa ii povestes-ti problemele tale daca aveti o relatie mai lunga daca sunte-ti inca la inceput nu te as sfatui, si nu in ultimul rand ce este acasa este acasa si ce este in afara casei este in afara trebuie sa faci diferenta si sa nu lasi sa iti acapareze complet viata. deci nu amesteca viata ta privata cu viata familiara daca esti la inceputul relatiei ca poate si el are probleme dar stie sa se ascunda pan ain momentul ca va fi nevoie sa le imparti-ti s pe ale tale si pe ale lui. cu drag valentina