| BogdanMarian999 a întrebat:

Am nevoie de o opinie legată de o fată. Fata aceasta este cea mai bună prietenă a mea, ne cunoaștem de 2 ani și aproape 3 luni. La începutul prieteniei ne-am plăcut reciproc, doar că am ajuns să nu mai vorbim mai bine de jumătate de an din cauza unei prietene de ale ei. După perioada lungă în care nu am mai vorbit, ni s-au reîntâlnit drumurile și de atunci am devenit foarte apropiați, ne cunoaștem foarte bine, ne cunoaștem secretele și slăbiciunile. De ceva timp am decis să mă mult în acelaș oraș în care stă și ea, nu este departe de mine. Țin să menționez că în tot acest timp nu ne-am văzut in realitate, puteam, dar au fost tot felul de probleme. Și indiferent câte s-au întâmplat în toți acești ani, cu toate certurile noastre prin care am trecut peste ele de fiecare data. Odată ce mă voi muta acolo vom putea sa ne petrecem fiecare zi amandoi. Exista o iubire mare între noi, nu de cuplu. Momentan nu ma vede mai mult decât ca pe un prieten și nu mă mir de ce, până la urmă am fost la distanță de fiecare dată, doar vorbim la telefon, pe apel, video, poze etc. Întrebare mea este după toata această poveste, credeți că ea este fata care mi-a fost predestinată?

Mulțumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

.Eu nu cred ca exista persoane predestinate. Exista persoane intre care exista o atractie reciproca foarte mare si daca amandoi alegs sa se dedice prin casatorie una alteia, aleg se se supuna principiilor Creatorului sa fie fidele, de incredere si iubitoare vor avea o casnicie si o viata fericita.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Exista o iubire mare între noi, nu de cuplu.
Da. iubirea este de multe feluri, doar că cea de cuplu contează cu adevărat, celelalte nu prea, oricât de mari ar fi ele.
în tot acest timp nu ne-am văzut in realitate. Dacă nu v-ați văzut în realitate, nici iubirea nu este din realitate, este o iubire din imaginație.
credeți că ea este fata care mi-a fost predestinată? Nu cred în predestinare a priori, adică că ți-a pregătit-o cineva fix pentru tine. După ce trăiești cu ea 30 de ani, poți răspunde cu da, la această întrebare, înainte, nu.

| 1997onur a răspuns:

Ma Bogdane ma tu ai 21 de ani tu cum ma sa fi cu un copil de 14 tu ești pedofil ma omule? Ce Tea apucată? Revinoți frate lasă copilul sa mergă la școală ce sa știe ma copilu ăla de relație ca dacă ii arată o cutie de Rafaelo ne batem pentru cutia aia lasă copiul ala în pace are doar 14 ani cum sa existe așa ceva Doamne plus ca tu spui ca faci și facultate la București ceia ce faci tu este bolnavă rău de tot asta este pedofilie corupere de minori are doar 14 ani las-o în pace scârbă că-mi faci nervi meriți pușcărie tu pe viață ceaia ce faci tu nu este normal deloc.

| BogdanMarian999 explică (pentru 1997onur):

În primul rând nu am 21 de ani, am 23. În al doilea rând, cine a spus că fata are 14 ani? Nici măcar nu i-am specificat vârsta

| 1997onur a răspuns (pentru BogdanMarian999):

Https://www.tpu.ro/......-problema/

Falsule pedo mai și minți.

| BogdanMarian999 explică (pentru 1997onur):

Aia e din 2020, era vorba de altcineva, eram în depresie, a fost pansament, poveste lunga. Au fost cu totul alte vremuri și eu am fost altfel atunci.

| 1997onur a răspuns (pentru BogdanMarian999):

Bine bogdan atuncia pai nu stium cum să-ți răspund sincer treaba cu predestinat eu nu mai cred în așa ceva am renunțat sa mai în toate astea mie fost de ajuns ce am trăit am și văzut destule și cu ochi mei singur ce ași mai putea eu să-ți spun ție? Nu vreau sate mint sunt sincer cu tine nu cred în predestinat este o minciuna îmi pare rău dar asta este adevărul sper sa fi fericit cu adevărat și sa ma înșel eu dar mai bine ști tu nu te lua după mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.