| Marrys a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru.Am o relatie la distanta cu iubitul meu de 3 luni.El este foarte pasionat de jocuri pe pc.Inainte se juca foarte mult Cs dar daca il rugam sa il mai lase si sa ma mai bage si pe mine in seama il lasa.Doar ca de cam o luna a inceput sa se joace Fivem exagerat de mult.Zi si noapte.Eu stau pe apel cu el cand se joaca doar ca nu ma baga aproape de loc in seama.I-am spus ca ma deranjeaza ca se joaca atat de mult doar ca el mi-a spus ca daca nu se joaca se plictiseste.Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Altul!
Asta oricum nu este o relatie normala, fiind la distanta, deci oricum este sortita escului.

| Freya1 a răspuns:

Pai nah, având în vedere ca relația e la distanta și tu nu ai cum sa îl scoți din casa sau la o activitate e cam nasol.
În primul rand relațiile la distanta nu prea merg.Iar dacă în acele relații nu mai exista nici comunicarea ce practic o menține, e cam dusa.

Propunerea mea e sa îl lași în pace sa te caute el.Iar când te va cauta explica-i ca trebuie sa faceți ceva legat de distanta ca altfel nu își are rostul relația.

| Lioana a răspuns:

Gaseste-ti un prieten cu preocupari similare cu ale tale. Acela va avea timp de tine.
Pe asta daca vrei sa-l pastrezi trebuie sa ai rabdare cu el si sa-i suporti hobby-ul. Accepta ca jocurile sunt mai importante pentru el decat tine.