In primul rand daca el te acuza pe tine ca te duci cu baieti e clar ca asta face el. Cred ca se mai duce si cu alte fete. Eu zic sa termini cu el pana nu e prea tarziu. Asa o sa faca mereu. Din contra situatia o sa se agraveze. Daca de acum ii permiti sa faca ce vrea mai tarziu o sa vina cu femei la voi acasa chiar in patul vostru. Nu exista relatie deschisa in mai multi. Exista relatie deschisa doar pentru voi doi, poate. Ar trebui sa ii fi tu de ajuns si sa experimentati amandoi. Nu si cu altcineva. Eu zis sa-ti gasesti pe altcineva care te merita, sa fie numai pentru tine, sa te iubeasca si mai ales sa te respecte. Acest baiat nu te respecta daca iti spune astfel de lucruri si nici nu tine la tine din moment ce te raneste asa. Ai sa vezi ca o sa-ti gasesti pe altcineva si nici nu o sa-ti vina sa crezi ca s-a putut si mai bine decat era inainte.
Eu cred ca el se considera prea plin de sine, prea "bun" ca sa zic asa. Daca tot iti zice chestii din astea, de ce nu il lasi sa le puna in practica? Tipii ca ei sunt superficiali din toate punctele de vedere, se cred superiori partenerelor lor. Intr-o relatie ambii parteneri trebuie sa fie egali in toate. Vorbeste cu el, caci atitudinea sa nu este deloc normala. Nu te-ai gandit ca poate vrea sa te faca geloasa? Intreaba-l ce are de gand si astfel vei sti singura ce o sa faci.
El imi zice ca spune toate aceste lucruri in gluma de fiecare data, si ca ce eu nu stiu de gluma deloc...
Nu esti de el... Daca nu se linisteste si nu va mai puteti intelege nu are cum sa mai continuati.
Mie nu mi-ar plăcea să aud despre alte femei de la iubit, sau să aud cum zice că poate să le. când vrea.
Totuşi sunteţi de ceva timp împreună, poate treceţi printr-o fază mai grea. Daca iubitul chiar te place nu ar trebui să te facă să sufere şi gata.